"AUTÓ" címkével ellátott hírek
A tűzoltók vontatták ki a partra.
Vonattal ütközött egy személyautó Táborfalván, a Zrínyi Miklós utcai vasúti átjáróban csütörtök délután, a balesetben a gépkocsit vezető nő meghalt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel. A Mávinform tájékoztatása szerint ötven-hatvan percet késnek a vonatok a Budapest-Lajosmizse szakaszon.
Egy Nógrád megyei mellékúton gyulladt ki a személyautó. A tűzoltók eloltották, de a sofőrt égési sérülésekkel kórházba kellett szállítani.
Felrobbantottak egy autót kedden Berlinben.
Még a Dervis bég is sokkal jobban járt volna, ha a szerencsét hozó amulettet nem egy vicik-vacak gyűrűben, hanem a Renault legfrissebb zászlóshajójában, a Talismanban látja. A Meszlényi-Autó Kft. jóvoltából vehettünk részt azon a rendezvényen, ahol a kocsika minden oldalát megcsodálhattuk. De, erről inkább meséljenek a fotók!
Az amerikai hatóságok újabb ötmillió autó visszahívásáról rendelkeztek, mert kiderült, hogy a beépített japán gyártmányú légzsákok életveszélyesek.
Egy weboldal segítségével bárki megnézheti, mennyi kilométert lehet "üres" tankkal megtenni, de az értéket akár ki is lehet számolni.
Könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán.
A Világgazdaság csütörtöki cikke szerint jövőre sem drágulnak az új autók, amelyeknek árát alapvetően az árfolyam befolyásolja.
Hatan sérültek meg - köztük egy ember súlyosan - hétfőn Szegeden egy balesetben, amelyben egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft