"AUTÓ" címkével ellátott hírek
Halálos közlekedési baleset történt szerdán hajnalban Tótkomlós határában. Egy személygépkocsi ütközött fának.
Továbbra is a Suzuki a legnépszerűbb márka a személygépkocsi-vásárlók körében. A második az Opel, míg a harmadik Ford. A Ferrari pedig úgy tűnik, idén sem lesz tömegautó. 
Növelte részesedését az enyhén csökkenő magyar gépjárműpiacon a General Motors az első negyedében, elérve a 16,3 százalékot - tájékoztatta a GM Southeast Europe.
Elfogadta az Európai Parlament közlekedési és idegenforgalmi bizottsága kedden Brüsszelben Gurmai Zita (MSZP) jelentését az úgynevezett intelligens autókról.
Két súlyos közlekedési baleset történt a mögöttük álló szombaton. A szerencse számlájára is írható, hogy komolyabb sérülésekkel egyik ütközés sem járt.
Legalábbis ennek eshetőségét valószínűsíti az Index.hu hírportál, bár arra nézve semmilyen támponttal nem szolgál a szerdán közölt cikkük, hogy milyen indokok alapján jelölnék ki erre a feladatra Békéscsabát.
Lehet, hogy csak 3,5 méter hosszú, lehet, hogy csak egyliteres a motorja, és lehet – bár ez fáj majd –, hogy nem lehet lehúzni a hátsó ablakait, de a Citigo keményen odateszi magát, amikor bizonyítania kell: ma valószínűleg ő a legjobb mini.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft