"AUTÓ" címkével ellátott hírek
Téli gumi, fagyálló, jó fékek, esetleg hólánc - mi kell még a téli autózáshoz? A hideg beköszöntével érdemes autónkat is felkészíteni, esetleg egy szervizbe is ellátogatni. Mire érdemes ilyenkor odafigyelnünk?
Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a rendőrség egy rákócziújfalui férfi ellen, aki azt ígérte egy 73 éves békéscsabai férfinak, hogy külföldről jó áron beszerez neki egy autót.
Az elmúlt öt évben harminc halálos közlekedési baleset következett be Magyarországon vasúti átjárókban. A tragédiák egyik évszakot sem kerülték el, de figyelemre méltó, hogy 12 ezek közül nyáron, júniustól augusztusig, a legnagyobb melegek idején történt. Csornán egy család négy tagja halt meg a múlt csütörtökön, mikor az apa a tilos jelzés ellenére a vasúti sínekre hajtott az átjáróban, és elgázolta őket a vonat. A közlekedési szakértő szerint a hosszú ideje tartó kánikulában sokkal türelmetlenebbül vezetünk, pedig a sorompók és jelzőlámpák nem védhetnek meg bennünket a saját hibáinktól.
A Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozói nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt 2015. július 3-án 9 óra 50 perckor őrizetbe vettek egy 36 éves szarvasi férfit.
Az év második felében piacra kerül a kínai Baidu által jegyzett, teljes mértékben kínai fejlesztésű vezető nélküli autó, amely minden szükséges teszten és próbavezetésen is túl van - jelentette be a vállalat.
Olyan elektronikus segélyhívó kerülhet az Európai Unióban forgalomba helyezendő új személygépkocsikba és kisteherautókba 2018-tól, amely baleset esetén automatikusan hívja a mentőket - erről fogadott el jogszabályt az Európai Parlament (EP) kedden.
Október 1-jétől törvény fogja tiltani Angliában az autósok számára, hogy rágyújtsanak a volán mögött, ha gyerek is ül a járműben.
Oroszországban többé nem jogosultak vezetői engedélyre a transznemű (transzszexuális és transzvesztita) emberek.
Tehervonattal ütközött össze egy személyautó egy vasúti átjáróban Tiszabezdéd és Tiszaszentmárton között csütörtökön, a balesetben senki sem sérült meg - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft