"AUTÓ" címkével ellátott hírek
Villanyoszlopnak hajtott, majd felborult és kigyulladt egy személyautó Budapesten az Albertirsai úton vasárnap kora reggel - közölte az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).
Nem volt nehéz dolga annak a férfinek, aki elvitt egy autót egy ház elől Eleken. A kocsival balesetet szenvedett és súlyosan megsérült.
Parkolási nehézségei adódhatnak annak, aki gépjárművel indul a Csabai Kolbászfesztiválra. Azt szinte mindenki tudja, hogy a fesztivál négy napján, főként az esti órákban nem egyszerű parkolóhelyet találni a rendezvény közelében, most azonban az eső alaposan megnehezíti a helyzetet, ugyanis a füves parkoló felázott, emiatt lezárták azt.
Már most, októberben ajánlott felkészíteni a gépkocsikat a téli közlekedésre, a járművet akkor is érdemes szervizben átnézetni, ha a tulajdonos azt gondolja, hogy annak nincs műszaki problémája - javasolja Óberling József, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlekedésrendészeti főosztályának vezetője.
Ha egy fekete medve nyitott autót talál Denver közelében, abba bizony bele is mászik. A kijutás kissé körülményes...
Nyolcvan-kilencven üzemképtelen autó elszállítására adott le eddig megrendelést a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság (FÖRI), november végéig szállítják el őket a telephelyükre. A cél az, hogy több parkolóhely legyen a városban - mondta a FÖRI szolgálati igazgatóhelyettese szerdán az MTI-nek.
A majdnem 8 százalékos növekedést részben a díjemelés, részben pedig az okozta, hogy több új autót helyeznek forgalomba.
A fogyatékkal élő emberek gépjármű-támogatásának felülvizsgálatát kéri a szaktárcától a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége. A hatályos rendelkezések ugyanis szerintük épp a leginkább érintetteket zárja el a lehetőségtől, ráadásul a kerekesszékek be sem férnek az egyetlen, támogatással megvásárolható Suzukikba. A mozgáskorlátozottak támogatási rendszerének átalakításával a szövetség szerint évente több milliárd forintot spórol meg a költségvetés.
A fogyatékossággal élők közlekedését segíti az autóvásárlási támogatás, aminek köszönhetően az elmúlt három évben összesen 1800 új és használt gépjármű talált gazdára.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft