"AUTÓBALESET" címkével ellátott hírek
Személyes levélben kért elnézést Fülöp edinburghi herceg, a brit uralkodó férje tíz nappal ezelőtti autóbalesetének sérültjétől.
Egyikük kimászott a tetőablakon, és elindult segítséget keresni, szerencséjére egy rendőrautó épp arra járt.
Egy taxi ütközött azzal az autóval, amelyben Norodom Ranariddh herceg és felesége, Ouk Phalla utaztak. Mindkettőjüket kórházba kellett szállítani, a hercegné életét sajnos már nem sikerült megmenteni.
A vádlott és a tanúk meghallgatásával elkezdődött hétfőn a Szentendrei úti halálos baleset okozójának tárgyalása - közölte a Fővárosi Törvényszék az MTI-vel.
Az M1-es autópályán két kamion és egy személyautó ütközött. Azt nem tudni, Kis Grófo megsérült-e.
Egy kutatás szerint az autóbalesetet elszenvedőknek csupán a fele változtatott vezetési szokásain az eset után, a betörést átélt válaszadóknak viszont közel 80 százaléka tett valamit azért, hogy a jövőben elkerülje a bajt - közölte a Generali Biztosító szerdán az MTI-vel.
Két személyautó ütközött össze Nagyszénás és Orosháza között.
Befejezték a helyszínelést az M1-es autópályán Tatánál történt balesetnél, melyben egy svájci autó utasa a helyszínen, sofőrje a kórházban halt meg – közölte a rendőrség.
Két gyermek életveszélyes sérüléseket szenvedett abban a balesetben, amely kedden délután történt Hajdúhadháznál a 4-es főúton; két személyautó ütközött össze.
Az ausztrál hatóságok egy rendkívül látványos kampánnyal akarják elérni, hogy megszűnjön a baleseti halál az utakon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft