"AUTÓBUSZ" címkével ellátott hírek
Egy ismeretlen csütörtökre virradó éjszaka ellopott és súlyosan megrongált egy új, korszerű autóbuszt Szegeden - tájékoztatta a DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ (DAKK) Zrt. az MTI-t.
Autóbuszokat fosztogató bandát lepleztek le a tiszafüredi nyomozók, a lopásokkal okozott kár több millió forint.
Kiégett egy menetrend szerinti autóbusz kedden a Nógrád megyei Iliny községben, a buszon senki nem sérült meg, de lángra kapott a buszmegálló, meghibásodott egy elektromos vezeték és egy gázcsonk is - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
Mind a magyar járműipar, mind a magyar formatervezés szempontjából mérföldkőnek számít az Ikarus története. Nem engedhetjük, hogy a felejtés homályába vesszen az Ikarus név - írja a hirado.hu
Nagyszénás külterületén 14 óra 45 perc körül tehergépkocsi álló autóbusznak ütközött.
Hétfőtől hat napon át fokozottan ellenőrzi a nehéz tehergépkocsikat és az autóbuszokat a rendőrség a Tispol (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata) éves ellenőrzési terve alapján - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtökön a honlapján.
2016. március 7 és május 30 között a Kazinczy utca nyomvonalának közepén elhelyezkedő szennyvízvezeték cseréjét végzi el az önkormányzat megbízásából a SADE Magyarország Kft. Az érintett szakaszokon forgalomkorlátozásokra és autóbusz elterelésekre kell számítani. A munkálatok három szakaszban valósulnak meg. Az autóbuszos közlekedés forgalomterelő utakon lesz biztosítva.
Hatan sérültek meg - köztük egy ember súlyosan - hétfőn Szegeden egy balesetben, amelyben egy autóbusz és egy személygépkocsi ütközött.
Életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba Zalaegerszegen egy kilencéves kisfiút, akit autóbusz gázolt el egy kereszteződésben - közölte kedden a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
Egy menetrend szerint közlekedő autóbusz halálra gázolt egy gyalogos nőt Lőkösházán, a Béke úton csütörtökön, nem sokkal éjfél előtt - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft