"AUTÓFELTÖRÉS" címkével ellátott hírek
A férfit autófeltörésen kapták, menekülőre fogta, aztán kivetette magát az erkélyről.
Több autót feltört egy férfi Orosházán. Azonosításához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.
Szabadnapos tűzoltó segítségével fogtak el a rendőrök egy férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Zuglóban, a Nagy Lajos király útján feltörte egy autó csomagtartóját, ám észrevették őt, és menekülni kezdett.
Őrizetbe vették a szegedi nyomozók azt a két fiatalkorút, akik a megalapozott gyanú szerint az elmúlt két hónapban összesen 22 autót törtek fel.
Sorozatban tört fel, rongált meg személyautókat és lopta el a bennük lévő értékeket egy férfi Kazincbarcikán. A húszéves férfit elfogták, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.
Negyvennyolc autó feltörését ismerte be az a három fiatal, akit pénteken fogtak el Pécsen - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.
Érdekes bejelentést fogadtak szerdán késő délután a Székesfehérvári Rendőrkapitányság ügyeletén. Egy hölgy jelezte, hogy a Munkácsy utca egyik üzletében egy férfi kezdeményezett vele beszélgetést, amely során kijelentette, hogy nemrég szabadult a börtönből és ezúttal is autófeltörésre készül. A beszélgetést követően távozott az üzletből, de nem sokkal később már egy autósrádióval a kezében látták elhaladni az utcán. A bejelentőnek kétsége sem volt, hogy a férfi beváltotta az ígéretét és a környéken valóban feltört egy autót. - tudta meg a hír6.hu a rendőrségtől.
Megszaporodtak az autófeltörések és a gépkocsiból való lopások Mindszenten az elmúlt időszakban, ezért a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Akció Osztályával együttműködve akciót szervezett az elkövető elfogása érdekében. A tolvaj az éjszaka éppen a kommandósok autóját akarta kipakolni... Elfogták.
Egy táskáért törték be egy kocsi ablakát hétfőn délután Békéscsabán, a Nádas soron. A Citroen tulajdonosa az utastérben, a jobb első ülésen felejtette válltáskáját.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó