"AUTÓGYÁR" címkével ellátott hírek
Az ipari termelés szeptemberben 7,6 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit az előzetes adatok szerint - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön.
Évente 250 szakmunkástanuló vesz részt az Audi Hungaria Motor Kft.-nél a duális szakképzésben; a napokban 150-en kezdték meg gyakorlati vizsgájukat a vállalatnál - tájékoztatta a járműgyár az MTI-t.
Nem örülnek a küszöbön álló EU-Japán szabadkereskedelmi egyezménynek, amely jelenlegi formájában megkönnyítené a japán autógyáraknak az értékesítést az európai piacon, de nem biztosítaná ugyanezt az előnyt az európai gyártóknak a japán piacon.
Az autógyárak termelésének felfutása és az európai konjunktúra javulása is fűtötte februárban az ipar termelését az MTI-nek nyilatkozó elemzők értékelése szerint, akik úgy vélték, a járműipar továbbra is nagyban segíti a termelés bővülését.
A japán autógyár 2015 végéig a meglévő üzemek fejlesztésére, a hatékonyság növelésére és a költségek csökkentésére fog összpontosítani.
Több mint harmincan megsérültek egy thaiföldi autógyártó cég díjátadó ünnepségén, amely ismeretlen okból a résztvevők közötti csetepatévá fajult - közölte szombaton a thaiföldi rendőrség és média.
Az Opelnél az idén felszámolnak 2600 állást, a legtöbb munkahely Németországban szűnik meg.
Az elektromos ablakemelő füstölhet, az akció Európában a 2005-2010-ben gyártott Yaris, Corolla, Auris és Rav-4 típusokat érinti.
Az amerikai Interbrand Corp. tanácsadó vállalat 2012 Best Global Brands globális márkarangsorában nem történt helycsere a lista élén, változatlanul a Coca-Cola az első, lejjebb azonban már nagyobb volt a mozgás.
A francia Renault gyárbezárásokat fontolgat az európai értékesítési nehézségek miatt. A vállalat vezetése már tárgyal az érintett szakszervezetekkel a versenyképesség javításának szükségességéről - mondta egy német lapnak a társaság igazgatósági tagja.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft