"AUTÓPÁLYA" címkével ellátott hírek
Halálra gázoltak az M7-esen szerda hajnalban egy férfit, aki az úttesten sétált.
Szembe ment a forgalommal az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza közelében kedden halálos balesetet okozó sofőr - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrségi honlapon.
Segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az M3-as autópályán szerda hajnalban talált holttest ügyében - közölte a rendőrség a honlapján.
Csaknem harminc raklap sör borult az M35-ös autópályára Debrecen határában hétfőn kora délután, az út érintett szakaszát lezárták a rendőrök - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője az MTI-vel.
Németországban a szövetségi parlament (Bundestag) után pénteken a törvényhozás tartományi kormányokat képviselő kamarája, a Bundesrat is szabad utat adott a külföldieket terhelő autópályadíj bevezetésének.
Újra megnyitották hétfőn a romániai Fehér megyei Koncát (Cunta) a Szeben megyei Szelistyével (Saliste) összekötő autópálya-szakaszt, amelyet a 2014-es választási kampányban történt átadása után építési hibák miatt tavaly le kellett zárni, és részben át kellett építeni.
A szlovák kormány megkötötte a spanyol Cintra Infrastructures vezette konzorciummal azt a szerződést, amely alapján a kivitelező 59 kilométernyi autópályát, illetve gyorsforgalmi utat épít meg 2020-ig Szlovákiában.
Vádat emelt a Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség öt férfi ellen, akik tavaly szeptemberben az M3-as autópályán hagyták ittas társukat, a férfit később egy autó halálra gázolta - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség vezetője hétfőn az MTI-vel.
Bukarestben, valamint Ilfov, Ialomita és Calarasi megyében tanítási szünetet rendeltek el a román hatóságok, a tengerpart felé vezető A2-es autópályát pedig lezárták vasárnap a hófúvás miatt.
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. az M35-ös autópálya két ütemére, valamint az M85-ös Csornát elkerülő szakaszának második ütemére és az M30-as gyorsforgalmi út Tornyosnémeti és az országhatár közötti szakaszának kivitelezésére írt ki nyílt közbeszerzést, amely a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft