"AUTÓTOLVAJ" címkével ellátott hírek
A gépkocsifeltörések megelőzése érdekében kérjük, fogadja meg a Békés megyei rendőrség tanácsait!
Viszonylag megbízható és olcsó alternatívái lehetnek a drága GPS-védelmeknek az előfizetés nélkül működő nyomkövetők - írja a híradó.hu.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki egy gerendási családi ház udvarából elvitt egy személygépkocsit.
Mindössze néhány kilométerrel a gépjárműlopás helyszínétől árokba csúszott az eltulajdonított járművel egy román autótolvaj a 43-as úton, Magyarcsanád közelében - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
Lopás és más bűncselekmények miatt kedden jogerősen hét-hét év börtönre ítélte, továbbá több mint 11 millió forint kártérítés megfizetésére kötelezte a Zalaegerszegi Törvényszék azt a három férfit, akik 2012-ben egy lopott autó vonóhorgára rögzített drótkötéllel kirántottak a falból egy pénzkiadó automatát Nagyvázsonyban.
A spanyol rendőrség felgöngyölített egy magyar bandavezér által irányított bűnszövetkezetet, amely luxuskategóriájú gépkocsikat és motorokat lopott és értékesített Magyarországon és Spanyolországban hamis gépjármű-azonosító jelekkel - jelentette a hétvégén a spanyol sajtó.
A két 28 éves férfit a parlament épületéhez közeli Hohenstaufengasséban érték tetten rendőrjárőrök, amint éppen fel akartak törni egy gépkocsit.
Autólopások miatt körözték azt a 48 éves férfit, akit 2013. augusztus 24-én vett őrizetbe a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya. Az eljárás során felmerült a gyanúja annak, hogy fegyvert tart magánál, ezért a nyomozók a TEK segítségével fogták el, egy békéscsabai lakóházból állították elő. A Szolnoki Rendőrkapitányság mellett a Szegedi Járásbíróság is adott ki elfogatóparancsot D. László ellen, akinek 2013. augusztus 26-án a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását.
Halálra ítélték azt a kínai férfit, aki még márciusban ellopott egy járó motorú autót, benne egy kéthónapos csecsemővel, majd végzett a gyerekkel, mert zavarta a sírása - közölte az északkeleti Csilin tartomány székhelyének bírósága hétfőn.
Nemzetközi autótolvaj bűnszervezetet lepleztek le Nyíregyházán - jelentették be a felderítésben közreműködő magyar és osztrák rendőrségi vezetők Nyírbátorban szerdán.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft