"AZONOSÍTÁS" címkével ellátott hírek
A pénzintézetek ügyfeleinek azonosítania kell magukat június 26-ig, mert ellenkező esetben zárolják a számlát - figyelmeztetett a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.
Mostantól egyedi kóddal azonosítják a legtöbb gyógyszert a patikákban és a kórházakban - közölte a HUMVO Magyarországi Gyógyszer-azonosítási Nonprofit Zrt. szombaton az MTI-vel.
Deák Júlia kisfilmje, az Azonosítás megnyerte az Európai Független Filmdíj Legjobb Rövidfilm kategóriájának Platina díját - közölte a rendező az MTI-vel szerdán.
Előreláthatólag pénteken hozhatják haza a veronai buszbaleset áldozatainak holttestét - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
Az olasz rendőrség bejelentette hétfőn, hogy befejeződött a január 20-i buszbaleset összes halálos áldozatának azonosítása a DNS-ük alapján.
Szinte minden fontos bizonyíték megsemmisült a tűzben, így lehet, hogy soha nem derül ki, mi okozta a veronai buszbalesetet. Az áldozatok azonosítása továbbra is lassan halad, ezért elképzelhető, hogy az eredeti tervek szerint nem ezen a héten, hanem csak a jövő héten szállíthatják haza az elhunytakat. A baleset két, válságos állapotban lévő sérültjét továbbra is Olaszországban ápolják. Még nincsenek szállítható állapotban.
Két ember továbbra is életveszélyes állapotban van.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap reggeli sajtótájékoztatóján számolt be a sérültek állapotáról és a tegnap óta történt fejleményekről. Elmondta: jelenleg hat sérültet ápolnak kórházban, közülük kettőt még nem tudtak biztosan azonosítani.
Csak fotózzon le egy tárgyat, és az alábbi weboldal megpróbálja felismerni, és akár több nyelvre is lefordítani a nevét. Érdekes, mesterséges intelligencia alapú kísérletről van szó.
Azonosítottak egy fiatalembert, aki tavaly ősszel Magyarországon keresztül érkezett vissza Szíriából Belgiumba, majd segítette a párizsi öngyilkos merényletek előkészítését - közölte nyilatkozatában a belga főügyészség hétfőn.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft