"BABOS TÍMEA" címkével ellátott hírek
Babos Tímea és Andrea Hlavackova duója bejutott a nyolc közé párosban a moszkvai keménypályás tenisztornán.
A második helyezett Roger Federer 2000 ponton belülre került az éllovas Rafael Nadalhoz a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
Babos Tímea búcsúzott az 500 ezer dollár (116 millió forint) összdíjazású hongkongi keménypályás női tenisztorna első fordulójában.
Babos Tímea és a cseh Andrea Hlavackova kikapott a döntőben a pekingi keménypályás tenisztorna női páros versenyében.
Babos Tímea és a cseh Andrea Hlavackova bejutott a döntőbe a pekingi keménypályás tenisztorna női páros versenyében, miután a legjobb négy között döntő rövidítésben megnyerte mérkőzését.
Babos Tímea felszabadultan fogadta, hogy az elmúlt két évhez hasonlóan idén is ott lesz párosban a női teniszezők év végi, szingapúri nem hivatalos világbajnokságán.
Babos Tímea kilenc helyet javítva a 43. a női teniszezők világranglistáján, amelynek élcsoportjában nem történt változás.
Babos Tímea - Andrea Hlavackovával az oldalán - párosban is döntőbe jutott a 250 ezer dollár (58 millió forint) összdíjazású taskenti keménypályás női tenisztornán.
Babos Tímea magabiztos játékkal bejutott a döntőbe a 250 ezer dollár (58 millió forint) összdíjazású taskenti keménypályás női tenisztornán.
Babos Tímea újabb magabiztos győzelemmel bejutott az elődöntőbe a 250 ezer dollár (58 millió forint) összdíjazású taskenti keménypályás női tenisztornán.