"BABOS TÍMEA" címkével ellátott hírek
A várakozásoknak megfelelően hétfőtől Babos Tímea vezeti a női teniszezők páros-világranglistáját.
Hétfőtől a páros világranglistán első Babos Tímea, és társa, a francia Kristina Mladenovic a negyeddöntőben búcsúzott a wimbledoni teniszbajnokságon.
Jövő hétfőtől Babos Tímea vezeti a női teniszezők páros világranglistáját.
Babos Tímea és a francia Kristina Mladenovic bejutott a női párosok második fordulójába a wimbledoni teniszbajnokságon.
Babos Tímea egy helyet javítva, karriercsúccsal a harmadik párosban a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
A Babos Tímea, Kristina Mladenovic magyar, francia duó megnyerte a 936 ezer dollár (260,5 millió forint) összdíjazású birminghami füves pályás női tenisztorna párosversenyét, miután a vasárnapi fináléban szetthátrányból fordított.
A Babos Tímea, Kristina Mladenovic magyar, francia duó döntőbe jutott a 936 ezer dollár (260,5 millió forint) összdíjazású birminghami füves pályás női tenisztorna párosversenyében.
Az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic duó elődöntőbe jutott a 936 ezer dollár (260,5 millió forint) összdíjazású birminghami füves pályás női tenisztorna párosversenyében.
Babos Tímea és Kristina Mladenovic nem jutott elődöntőbe a női párosok versenyében a francia nyílt teniszbajnokságon.
Babos Tímea és Kristina Mladenovic három játszmában jutott negyeddöntőbe a női párosok versenyében a francia nyílt teniszbajnokság hétfői játéknapján.