"BABOS TÍMEA" címkével ellátott hírek
Babos Tímea 2014 óta folyamatosan ott van párosban az elődöntőkben, döntőkben, a szingapúri vb-nek is harmadszorra volt résztvevője, így "nagyon érett", hogy egyszer megnyerje azt - mondta Juhász Gábor, a Magyar Tenisz Szövetség sportigazgatója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.
Babos Tímea és a cseh Andrea Hlavackova nyerte meg a hétmillió dollár összdíjazású szingapúri tenisz WTA-világbajnokság páros versenyét, mivel a vasárnapi fináléban döntő rövidítésben 4:6, 6:4, 10-5-re legyőzte a Kiki Bertens, Johanna Larsson holland, svéd duót.
Babos Tímea és Andrea Hlavackova bejutott a döntőbe a hétmillió dollár összdíjazású szingapúri tenisz WTA-világbajnokság páros versenyében.
Babos Tímea és Andrea Hlavackova bejutott az elődöntőbe a hétmillió dollár összdíjazású szingapúri tenisz WTA-világbajnokság páros versenyében.
Babos Tímea és partnere, a cseh Andrea Hlavackova az Andreja Klepac, María José Martínez Sánchez szlovén, spanyol duóval találkozik a hétmillió dollár összdíjazású szingapúri tenisz WTA-világbajnokság párosversenyének negyeddöntőjében.
Babos Tímea és Andrea Hlavackova megnyerte a párosversenyt a moszkvai keménypályás tenisztornán.
Babos Tímea és Andrea Hlavackova duója bejutott a nyolc közé párosban a moszkvai keménypályás tenisztornán.
A második helyezett Roger Federer 2000 ponton belülre került az éllovas Rafael Nadalhoz a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
Babos Tímea búcsúzott az 500 ezer dollár (116 millió forint) összdíjazású hongkongi keménypályás női tenisztorna első fordulójában.
Babos Tímea és a cseh Andrea Hlavackova kikapott a döntőben a pekingi keménypályás tenisztorna női páros versenyében.