"BÁDOGOS" címkével ellátott hírek
Az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetsége (ÉMSZ) szerint a területükön lévő szakmákban az országos átlagnál is rosszabb a helyzet munkaerő utánpótlásban, a létszámhiány mellett a legnagyobb gondot az jelenti, hogy az újonnan munkába állók nem rendelkeznek megfelelő szaktudással, szakirányú képzettséggel.
Az eset rendszerváltáshoz már nagyon közel, a múlt század nyolcvanas éveinek második felében, 1987-ben történt. Az ambiciózus reklámszakember, amikor elkészült a munkával, megjelent megbízójánál az építési minisztériumban. Feladata az volt, hogy az akkor újonnan létrejött, országos működési területű, szakipari cégnek kreáljon olyan nevet, amely egyértelműen utal a részvénytársaság tevékenységére, könnyen megjegyezhető és közérthető.
A csütörtök délelőtt, évszaktól függetlenül, nem a söröző látogatások, a kedélyes sörözések tipikus időpontja. Akkor sem volt az, amikor az országban minden a nép tulajdonában volt, de akkoriban azért jobban ráértek az ország tulajdonosai, többen megengedhették maguknak, hogy munkaidőben is betérjenek egy vendéglőbe, kocsmába, sörözőbe és igyanak valamit. Igaz, mivel tulajdonosok voltak, pénzük is jobban volt ilyen dolgokra…
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft