"BAGOSI TAMÁS" címkével ellátott hírek
Ezért is van az, hogy valahányszor találkozunk, mindig képesek valami újdonsággal előrukkolni - írta Molnár Érdi Zsófi júniusban... mi pedig újra közöljük a cikket:
Kevés olyan sokoldalú cég létezik, mint a Dig-Build Kft. Ezért is van az, hogy valahányszor találkozunk, mindig képesek valami újdonsággal előrukkolni.
Némi sár, kis joghurt, két korty vörösbor, pár szem eltaposott m&m’s, rágó és a szokásos: por, morzsa meg nadrágzsebből kiszóródott homok. És ez még a jobbik eset.
Ahogy arról már beszámoltunk, nyáron új épületbe költözött a Dig-Build csapata, ám az ünnepélyes átadásra február közepén került sor. Ennek alkalmából illusztris társaság köszöntötte Bagosi Sándor ügyvezetőt és a dolgozókat: Kovács József országgyűlési képviselő és Görgényi Ernő polgármester egyaránt tiszteletüket tették az eseményen és méltatták a vállalkozás érdemeit – maximálisan megérdemelten.
Az 1992-ben alapított gyulai Dig-Build Kft. környezetvédelmi cégnek indult, mára azonban – tucatnyi egyéb tevékenység mellet – a takarítás vált fő profiljukká. (x)