"BAJI BALÁZS" címkével ellátott hírek
A magyar atlétika egyetlen világbajnoka, a súlylökő Márton Anita és a tavaly az év férfi sportolójának választott, 110 gáton világbajnoki harmadik Baji Balázs is magabiztosan nyert a 123. atlétikai országos bajnokság második napján, Székesfehérváron.
A világbajnoki bronzérmes Baji Balázs harmadikként zárt az ostravai Golden Spike atlétikaverseny 110 méteres gátfutó számában.
A második helyen végzett Baji Balázs 110 méteres gátfutásban a Paavo Nurmi emlékversenyen, Turkuban.
Baji Balázs ötödik lett 110 méter gáton a hollandiai Hengelóban rendezett nemzetközi atlétikai versenyen.
Baji Balázs idei legjobb eredményével nyert 110 méter gáton a lengyelországi Bydgoszczban rendezett nemzetközi atlétikai versenyen.
Baji Balázs nem jutott döntőbe a férfi 60 méteres gátfutásban a birminghami fedettpályás atlétikai világbajnokság vasárnapi versenynapján.
Baji Balázs 7.64 másodperces eredménnyel megnyerte a férfi 60 méteres gátfutást a Nemzetközi Atlétikai Szövetség fedettpályás sorozatának keddi, düsseldorfi állomásán.
Baji Balázs idei első versenyén második lett a berlini nemzetközi viadal 60 méteres gátfutó döntőjében.
A férfiaknál Baji Balázs, Liu Shaolin Sándor és Szatmári András közül kerül ki a 2017-es Év Sportolója, aki csütörtökön a Nemzeti Színházban sorra kerülő M4 Sport-Az Év sportolója gálán veheti át elismerését.
Több mint hetven felsőoktatásban tanuló fiatal, köztük a tajvani Universiadén aranyérmet nyert gátfutó, Baji Balázs, valamint a kard egyéniben győztes Szatmári András érdemelte ki idén az Év egyetemi sportolója elismerést.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft