"BAJI BALÁZS" címkével ellátott hírek
A gátfutó Baji Balázs bejutott az elődöntőbe a Helsinkiben zajló atlétikai Európa-bajnokságon. A békéscsabai atléta 13.50-es egyéni rekorddal masírozott tovább a selejtezőből.
Baji Balázs nem jutott döntőbe 60 méter gáton az Isztambulban zajló fedettpályás atlétikai világbajnokságon. A Buda-Cash Békéscsabai AC sportolója a legjobb idejével bekerülhetett volna a fináléba.
Baji Balázs bejutott a vasárnapi középdöntőbe 60 méter gáton az Isztambulban zajló fedettpályás atlétikai világbajnokságon. A Buda-Cash Békéscsabai AC sportolója ezzel továbbra is tartja idei remek formáját.
Már a Honvéd futófolyosón rendezett múlt vasárnapi versenyen biztatóan mutatkozott be a Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club válogatott gátfutója, Baji Balázs. Pénteken, a Chemnitzben lebonyolított verseny meg is hozta a tavalyi U23-as Európa-bajnoki ezüstérmesének az első idei sikert.
Baji Balázs, a Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club sportolója nyerte a 23 év alattiak 110 méteres gátfutó fináléját a szlovákiai Máriatölgyesen (Dubnica nad Váhom) rendezett csütörtöki atlétikai viadalon.
A Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club két sportolója is érdekelt volt a dél-koreai atlétikai világbajnokság vasárnapi versenynapján, ám a továbbjutás egyiküknek sem sikerült. Baji Balázs a 110 m-es gátfutás előfutamában, míg a súlylökő Márton Anita a selejtezőben fejezte be a versenyzést.
A Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club három sportolója is indulhat a Dél-Koreában rendezendő világbajnokságon.
Baji Balázs nem jutott az esti döntőbe 110 m gáton az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat londoni versenyének első, pénteki napján.
Nincs irigylésre méltó helyzetben Baji Balázs. A Buda-Cash Békéscsabai Atlétikai Club atlétája a hétvégén két rangos versenyen is rajthoz áll.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft