"BAJI BALÁZS" címkével ellátott hírek
Baji Balázs, a 110 méteres gátfutás bronzérmese nagyon várja a versenyszám kedd esti eredményhirdetését a londoni atlétikai világbajnokságon.
Nagyon kemény verseny volt, de a végén már ő is érezte, hogy ott lehet a dobogón - mondta Baji Balázs, aki hétfőn bronzérmet nyert férfi 110 méteres gátfutásban a londoni atlétikai világbajnokságon.
Baji Balázs bronzérmet nyert férfi 110 méteres gátfutásban a londoni atlétikai világbajnokság hétfői versenynapján.
Baji Balázs remek futással, összesítésben a negyedik legjobb idővel bejutott a döntőbe 110 méter gáton a londoni atlétikai világbajnokságon.
Baji Balázs futamában másodikként végzett, így magabiztosan jutott a vasárnap esti elődöntőbe 110 méter gáton a londoni atlétikai világbajnokságon.
Nagyon jó és stabil formát mutatott idén eddig Baji Balázs, aki háromszor javította meg a 110 méter gát országos csúcsát a nyáron, s edzője szerint minden reménye megvan arra, hogy elérje a nagy célt, azt, hogy döntőbe jusson a pénteken kezdődő londoni szabadtéri atlétikai világbajnokságon.
Második helyen végzett Baji Balázs 110 méter gáton a spanyol fővárosban rendezett nemzetközi atlétikai viadalon.
Baji Balázs óriási országos csúccsal, 13.15 másodperccel negyedik helyen végzett a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj idei talán legszínvonalasabb számában kedden.
Kiváló magyar eredmény született az ostravai meghívásos nemzetközi versenyen. A 110 méteres gátfutás rangos mezőnyében dr.Baji Balázs, a Békéscsabai Atlétikai Klub versenyzője 13,23 mp +0,6w időeredménnyel, új országos csúccsal a második helyen ért célba.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft