"BAJI BALÁZS" címkével ellátott hírek
Baji Balázs országos csúcsától alig elmaradva, 13.29 másodperccel nyert 110 m gáton a 122. atlétikai magyar bajnokság második napján.
Meglepődött országos csúcsán Baji Balázs, ugyanakkor úgy érzi, még tovább javíthatja a 110 méter gáton hétfőn Prágában elért 13.24 másodperces idejét.
Baji Balázs 13.24 másodperces új országos csúcsot futott 110 gáton hétfőn, a Prágában rendezett nemzetközi atlétikai versenyen.
Baji Balázs kiugrott, így kiesett, Kerekes Gréta és Kozák Luca pedig nem tudott döntős időt futni 60 méter gáton a belgrádi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokság pénteki napján.
Márton Anita toronymagasan vezeti női súlylökésben a nevezési listát a pénteken kezdődő belgrádi fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon, további négy magyar található az első hatban.
Szárnyalnak a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club sportolói.
Győzelem és új országos csúcs az EB felkészülő versenyen.
Az Állatorvostudományi Egyetemen, a hét elején sikeresen abszolvált államvizsgája után sikeres verseny következett a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club versenyzője, az EB ezüstérmes Baji Balázs számára.
Ha dec. 31. és délelőtt, és Békéscsaba, és és és… akkor Szilveszteri Futóverseny a sportcsarnoknál!!!!!! És a szerező, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Klub idén is megtartotta ezt a testhezálló szokását. És bizony volt minden(ki), mint a boltban: kutyák, nagycicák, szellemirtók, olimpikonok, pezsgő, zizi, csoki torta, no meg prof. Tóth Sándor.
A pénteken este megrendezett MASZ Évzáró és Díjátadó Gálán kerültek átadásra az Év legjobb atlétáinak, és az Év edzőjének elismerései; az országos csúcsot elért versenyzők és az Európai Atlétikai Szövetség kitüntetései.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft