"BAJNOKCSAPAT" címkével ellátott hírek
Épp egy hete (október 18.) fejeződött be Herceghalmon a Magyar Víziközmű Szövetség szervezésében megvalósuló XIII. Országos Ügyfélszolgálati Verseny. A két napos rendezvényen a 15 csapat képviselői mind elméletben, mind gyakorlatban bizonyíthatták rátermettségüket. A versenyt az Alföldvíz Zrt. háromfős (a névsor lejjebb!) mini együttese nyerte meg – ezzel kapcsolatban a szolgáltató egy sajtótájékoztatót tartott szerdán, a Dobozi úti Központi Irodaházában. (Víz helyett kávét ittam, noha az is vízből készült.)
Az 1986-os debütálása óta harmadjára nyerte meg a Méhkerék SE a megye I-et. Szombaton, a Vésztő elleni derbit követően húzták magukra a sárga színű bajnokcsapat mezt. Tán még most is szörpölnek, ha le nem feküdtek egy kicsit alukálni.
Az 1986-os debütálása óta harmadjára lett bajnokcsapat a Méhkerék SE a megye I-ben. Szombaton Vésztőn domborítottak.
Ferencz Rezső kollégánk által kormányzott Szerkesztőség fedőnevű kocsma hétfő este újfent egy hatost dobott: a bajnoki címvédő BRSE húzólányait (Molcsányi Rita liberó és Soós Nikolett ütő) és motorjait (Baran Ádám elnök és Kormos Mihály edző) citálta a csapszékhez, illetve a kocsma légmikrofonja elé. Akik kérdeztek: a szurkolók, Kovács Zsolt, a BékésIfi.hu szerkesztője és természetesen F. R. úr; akik válaszoltak: a fentebb említett csudalányok.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó