"BAJNOKOK LIGÁJA" címkével ellátott hírek
A Bayern München a címvédő Real Madriddal, a Liverpool pedig az AS Romával találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében.
A labdarúgó Bajnokok Ligájában már a negyeddöntőben találkozik egymással az elmúlt szezon két döntőse, a címvédő Real Madrid és a Juventus.
A Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek első fordulójában, szerdán két magyar labdarúgó is pályára léphet.
A Real Madrid megvédte címét a labdarúgó Bajnokok Ligájában: a spanyol csapat a sorozat 2016/17-es szezonjának szombati döntőjében Cardiffban 4-1-re legyőzte az olasz Juventus együttesét.
A címvédő Real Madrid háromgólos előny birtokában lép pályára a városi rivális Atlético Madrid otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének szerdai visszavágóján.
Szerdán két slágermérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntője.
Kedden két mérkőzéssel megkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntője.
Az impozáns Európai Röplabda Gála keretében tartották meg a Bajnokok Ligája sorsolását Rómában, csütörtök este. Az eseményen megjelent a sportág teljes elitje, díjazták a tavalyi idény legjobbjait és prezentálták az Európai Röplabda Szövetség (CEV) új elképzeléseit.
Tizenkét embert öltek meg fegyveresek. Az iraki hatóságok szerint az Iszlám Állam követte el a barbár tettet.
A Real Madrid nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2015/16-os kiírását: a királyi gárda a sorozat szombati döntőjében városi riválisát, az Atlético Madridot győzte le az 1-1-es rendes játékidőt és hosszabbítást követően 11-esekkel.