"BALASSI INTÉZET" címkével ellátott hírek
Többi között a hazai kulturális intézményekkel kötött stratégiai megállapodások, a külföldi magyar intézet- és vendégoktatói hálózat bővítése, a bürokrácia csökkentése szerepel a Balassi Intézet (BI) élére december 1-jén kinevezett Hammerstein Judit fő céljai között.
A Jókai színházban sürög-forog mindenki, két hét múlva bemutatják az István, a király című rockoperát. A színészek szerepet tanulnak, énekórára, ruhapróbára járnak, a Balassi Táncegyüttes tagjaival pedig a Honvéd Táncszínház tánckarvezetői foglalkoznak.
A szabadság fotósa címmel Jean-Pierre Pedrazzini francia fotóriporternek az 1956-os forradalom alatt készített képeiből nyílt kiállítás a budapesti Balassi Intézetben csütörtökön. A tárlat a Köztársaság téri harcokban halálosan megsebesült 29 éves fotós munkáiból mutat be válogatást több mint húsz képen keresztül.
Mégsem vállalta a New York-i Magyar Kulturális Központ vezetését az igazgatói pályázatot korábban elnyerő Szép Fruzsina; az új igazgató nevét, a moszkvai, római és londoni kulturális intézetek leendő vezetőinek nevével együtt jövő héten teszi közzé a Balassi Intézet.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft