"BALATON SOUND" címkével ellátott hírek
Százhatvanezer látogatót várnak a szerdán kezdődő tizenkettedik Balaton Soundra - közölték a szervezők a fesztivál keddi sajtóbejárásán Zamárdiban.
A Balaton Sound ide hívja Berlin, Párizs, Brüsszel, Ibiza és London kultikus klubjait.
Axwell & Ingrosso, Oliver Heldens, Craig David, Alesso, Elle Eyre, Martin Solveig, a Vini Vici, Carnage, a Disciples, Princess Nokia, Night Lovell és NGHTMRE is fellép a Balaton Soundon július 4-től 8-ig Zamárdiban - közölték a szervezők pénteken az MTI-vel.
A Balaton Sound történetének legerősebb felhozatalát ígéri már a szervezők első bejelentése is. A most nyilvánosságot kapott nevek közt ott van a Nagyszínpad teljes sora, így a Chainsmokers, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix és DJ Snake is. A kezdő csapat már megér egy hosszú hétvégét a Balatonon, de a szervezők ezzel még nem lőtték el az összes puskaport. Európa legmenőbb vízparti bulija jövőre július 4-8-ig tart – derült ki közleményükből.
Bizony. Elcsendesedett. Hétfő óta ugyanis lehet hallani a víz morajlását, visszatértek a hattyúk, és a kisboltban sem kell sorban állni, ha valaki egy hideg sörre szomjazik. Mi idén is megnéztük a Balaton egyik legnagyobb fesztiválját, most pedig megpróbáljuk egy kicsit átadni az élményt!
A támadóknak sikerült meglépniük a Tiesto-koncertre összegyűlt tömeg sűrűjében. A rendőrség lopás miatt nyomoz az ügyben.
A túl sok vízivásba halt bele a fesztiválozó lány.
A Bors szerint nem 18, hanem 22 éves az a lány, aki rosszul lett a Balaton Soundon, majd később elesett, beverte a fejét, és már nem tudták megmenteni az életét. A Blikk azt írja: lehet, hogy egy eddig nem ismert drog okozta a halálát.
Meghalt egy 18 éves lány azt követően, hogy rosszul lett, később pedig elesett és beütötte a fejét a Balaton Soundon - értesült a Bors.
Minden eddigi csúcsot megdöntve mintegy 157 ezren látogattak el a hétfőn hajnalban véget ért 10. Balaton Soundra - közölték a szervezők az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft