"BALESET" címkével ellátott hírek
Összeütközött két személygépkocsi Gyula határában, a Fehér-Körös hídjánál hétfőn a reggeli órákban, a forgalmat Doboz felé terelik - közölte a rendőrség a honlapján.
Battonya külterületén, és Mezőberény közelében is személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök.
Egy Békéscsabán történt közlekedési baleset körülményeinek tisztázásához kéri a rendőrség a lakosság segítségét.
A havazás miatt péntek délután óta 40 közlekedési balesethez riasztották a tűzoltókat, egy ember meghalt, többen megsérültek - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szombat reggel az MTI-vel.
Orosházán, Gyomaendrődön, Dobozon és Gyulán helyszíneltek a rendőrök.
Egy személyautó előzés közben összeütközött egy szabályosan közlekedő rendőrautóval Délegyházán, a balesetben négy ember megsérült - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.
Békés megyében 2018. november 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Újkígyóson, Mezőberényben és Békéscsabán helyszíneltek a rendőrök.
Békés megyében, tegnap három személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Összeütközött két nyerges vontató és egy kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Ócsa térségében, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a katasztrófavédelem az internetes oldalán hétfő reggel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó