"BALESET" címkével ellátott hírek
Egy személyautó előzés közben összeütközött egy szabályosan közlekedő rendőrautóval Délegyházán, a balesetben négy ember megsérült - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján.
Békés megyében 2018. november 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Vasárnap 18.00 óra körül összecsúszott három személygépjármű a békéscsabai Corvin utca/Lencsési út-Ilosvai utca találkozásánál.
Újkígyóson, Mezőberényben és Békéscsabán helyszíneltek a rendőrök.
Békés megyében, tegnap három személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Összeütközött két nyerges vontató és egy kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Ócsa térségében, az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták - közölte a katasztrófavédelem az internetes oldalán hétfő reggel.
Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi Mezőkovácsháza külterületén. A súlyos sérüléssel járó baleset azért történt, mert a jármű vezetője fáradt volt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
Vésztőn, a Kossuth Lajos utcában, 2018. október 18-án, 9 óra körül összeütközött két kerékpáros nő. A mentők az egyik nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.
Békéscsabán, a Garay utca és a Kis Ernő utca kereszteződésében, tegnap, 10 óra körül egy személygépkocsi nem biztosított elsőbbséget egy gyalogosnak és elütötte.
Hírek
további friss hírek »