"BALESET" címkével ellátott hírek
Pénteken 12 óra előtt néhány perccel, egy személygépkocsi elütött egy zebrán átkelő gyalogost a békéscsabai Corvin utcán.
Pénteken 12 óra előtt néhány perccel, egy személygépkocsi elütött egy zebrán átkelő gyalogost a békéscsabai Corvin utcán.
Medgyesegyházán, Békésen és Tótkomlóson kerékpárosok, Gyulán két személygépkocsi vezetője sérült meg közlekedési balesetben. A kerékpárosok közül ketten a gyanú szerint ittasak voltak.
Egy személyautó és egy kerékpáros ütközött össze Békésen. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét kéri.
A balesetben két férfi vesztette életét: egyikük a Citroenben ült, a másikuk a buszmegállóban várakozott. A rendőrség szerint azonban másként történt az eset.
Békéscsabán, Szarvason és Békésszentandrás külterületén is személyi sérüléssel járó baleseteknél helyszíneltek a rendőrök.
Kamion és személygépkocsi ütközött a 44-es főút, Békéscsabát elkerülő szakaszán. A balesetnek a jelenlegi információk szerint egy sérültje van.
Telefonon nyilatkozott a TV2 Tények című műsorának M. Richárd, aki azt a fehér sportautót vezette, ami a gyanú szerint úgy lökött meg egy másik autót hétfőn a Dózsa György útnál, hogy az autó egy buszmegállóba csapódott. A balesetben két ember veszítette életét.
Egy ember meghalt, kettő súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett hétfőn, amikor két karambolozó autó egyike buszmegállóba csapódott a főváros XIII. kerületében.
A helyszínen életét vesztette az a férfi, aki szombaton a főváros XVI. kerületében kiesett a buszból - közölte a rendőrség a saját honlapján.