"BALESET-MEGELŐZÉS" címkével ellátott hírek
Baleset-megelőzési rendezvény helyszíne lesz a Széchenyi utca. A szervezők a közlekedők megértését és türelmét kérik.
A közlekedési balesetek okairól és a láthatóság fontosságáról tartott előadást a városi rendőrkapitányság baleset-megelőzési előadója az egyik békéscsabai idősek klubjában.
A városi rendőrkapitányság baleset-megelőzési előadója tartott órát a Békéscsabai Szakképzési Centrum Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziumában.
Békés megyében a balesetek megelőzése érdekében a rendőrkapitányságok fokozottan ellenőrzik a kerékpárral közlekedőket.
Békés megye közlekedésbiztonsági helyzetét, a 2016-ban végzett baleset-megelőzési tevékenységét értékelte a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság.
Táborokban és gyermekeknek szervezett rendezvényeken ismertette a közlekedési balesetek megelőzése érdekében megfogalmazott tanácsait a Békéscsabai Rendőrkapitányság baleset-megelőzési előadója.
A biztonságok közlekedésre, ezzel együtt a baleset-megelőzésre hívta fel a figyelmet szerdán délelőtt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Békéscsabán. A téli hónapokban az időjárási körülmények megváltoznak, ezért legyünk türelmesebbek az utakon, és fokozottan figyeljünk oda vezetés közben - kérik. Aki szerda délelőtt jó helyen volt, jó időben és az általános ellenőrzésen is megfelelt, azt naptárral jutalmazták a rendőrök.
A biztonságok közlekedésre, ezzel együtt a baleset-megelőzésre hívta fel a figyelmet szerdán délelőtt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Békéscsabán. A téli hónapokban az időjárási körülmények megváltoznak, ezért legyünk türelmesebbek az utakon, és fokozottan figyeljünk oda vezetés közben. Aki szerda délelőtt jó helyen volt, jó időben és az általános ellenőrzésen is megfelelt, azt naptárral jutalmazták a rendőrök.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft