"BALESET" címkével ellátott hírek
A magyar lakosság legnagyobb félelmei anyagi károkkal kapcsolatosak, és leginkább a családban bekövetkezett haláleset miatti anyagi bizonytalanságtól tartanak - többek között ez derült ki a Generali online reprezentatív kutatásából, amelynek eredményeit hétfőn juttatta el az MTI-nek.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki halálos balesetet okozott Békés megyében.
A rendőrök előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett ismerőse személyautójával és kanyarodás közben villanyoszlopnak ütközött Békéscsaba külterületén. Ezután nem értesítette a rendőrséget, hanem elhagyta a baleset helyszínét.
Békéscsabán, a Kórház utcában parkolóból tolató személygépkocsi tegnap 17 óra 10 perckor nem biztosított elsőbbséget a Kórház utcán közlekedő személyautónak, amelynek vezetője az ütközés elkerülése miatt áttért a menetiránya szerinti baloldalra.
Két kamion és egy személyautó karambolja miatt lezárták az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalát Gyál térségében hétfő reggel - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
A magyar autósoknak is jó tudni, hogy néhány napja sokat kockáztat, aki téli gumi nélkül vezet Szerbiában. A helyiek és a külföldiek is kemény büntetésekre, sőt szabadságvesztésre számíthatnak, ha nem tartják be a téli közlekedési szabályokat.
Egy olasz vadász és egy magyar hajtó könnyű sérülést szenvedett vasárnap Békés megyében egy szervezett hajtóvadászat során - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn az MTI-t.
Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki Almáskamaráson szeszes italtól befolyásoltan vezetett és közben elütött egy kerékpárost.
Közúti közlekedési balesetek miatt intézkedtek a rendőrök a megye útjain - tájékoztatta a hír6.hu-t a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Két kerékpáros ütközött össze Békéscsabán, a Trianoni emlékmű közelében. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét is kéri.