"BALESET" címkével ellátott hírek
Személygépkocsi ütközött villanyoszlopnak Békéscsabán, még augusztus végén. A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen, aki látta a balesetet.
Két embert megöltek, sok másikat megsebesítettek kidőlő fák, illetve leszakadó faágak Madridban az elmúlt hónapokban, az ellenzék szerint azért, mert a városvezetés elhanyagolja a fák és a parkok gondozását.
Sokan úgy gondolják, hogy a kijelölt gyalogosátkelő egy olyan hely, ahol biztonságban vannak azok, akik nem autót vezetnek. Pontosabban fogalmazva a zebrán azoknak van elsőbbségük, akik gyalogosan közlekednek. Ha egy kerékpárost - miközben a járművén ülve áthalad a gyalogátkelőhelyen - elüti egy autós, legtöbb esetben a biciklista lesz a balesetért a felelős. (Persze, minden megítélés kérdése, minden körülményt mérlegelni, vizsgálni kell.)
Az utolsó szó jogán elnézést kért a négy ember halálát okozó ittas járművezetéssel vádolt Eva Rezesová kedden a Budapest Környéki Törvényszéken, és azt kérte a bíróságtól, hogy szabjanak ki rá enyhe büntetést.
Egy motoros és utasa is életét vesztette egy balesetben a Pest megyei Monor és Péteri között vasárnap délután - írta a police.hu.
Egy ügyfél átlagosan 1124 eurót költ Európában életbiztosításra egy évben, míg Magyarországon kevesebb mint 150 eurót az Insurance Europe (Európai Biztosítók Szövetsége) legfrissebb adatai szerint - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) csütörtökön az MTI-vel.
Árokba csapódott és meghalt egy motorkerékpáros kedden Mezőberény és Békés között - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t. Vargáné Szombati Andrea elmondta: a 28 éves férfi Békés felé tartott Mezőberényből, útközben elvesztette uralmát a jármű felett és az útszéli árokba csapódott. A motoros a helyszínen belehalt sérüléseibe. A helyszínelés idején a forgalom rendőri irányítással, váltakozó irányban halad. (Forrás: Csongrád Tv/Donka Ferenc)
Több mint kétezer rendőrrel közel háromezer oktatási intézményben ősztől ismét lesz iskola rendőre program, amelynek az a célja, hogy kevesebb legyen a diák legyen közlekedési baleset áldozata.
A kanadai vadonban férje holtteste mellett találtak rá végül az idős nőre.
Házi őrizetbe helyezte a bíróság kedden azt a 23 éves férfit, akit a 2-es főúton szombaton történt, két halálos áldozatot követelő baleset okozásával gyanúsítanak - közölte honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek