"BALESET" címkével ellátott hírek
Közúti közlekedési balesetek miatt intézkedtek a rendőrök a megye útjain - tájékoztatta a hír6.hu-t a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Két kerékpáros ütközött össze Békéscsabán, a Trianoni emlékmű közelében. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét is kéri.
Letért az útról és felborult egy autó a Békés megyei Füzesgyarmat közelében. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van.
Közlekedési balesetek és lopások miatt intézkedtek tegnap a rendőrök Békés megyében - derül ki a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatójából.
Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán a 47-es kilométernél szombaton este három autó összeütközött. Ketten meghaltak, öten súlyosan megsebesültek- adta hírül az MTI.
Felborult egy terepjáró szombaton az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán Törökbálint közelében, a balesetben több katona sérült meg - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-t.
Súlyos sérüléssel járó baleset, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés és őrizetbe vételek is szerepelnek a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki napról szóló krónikájában.
Egyértelműen emberi mulasztás okozta azt a négy ember halálával végződő balesetet, amelynek során két kisrepülőgép összeütközött Gödöllő és Isaszeg között vasárnap reggel - közölte Pető György légi közlekedési szakértő, hozzátéve: a kérdés az, ki hibázott.
Két könnyű sérüléssel járó baleset történt tegnap Békés megyében. Egy kifosztás miatt körözött férfivel szemben is intézkedtek a rendőrök - tájékoztatta szerkesztőségünket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Az M1-es autópályán két helyen is jelentős torlódások vannak. Biatorbágynál baleset okozza a fennakadást. Hegyeshalomnál a határátlépési pontnál több mint hét kilométeres a sor - adta hírül az MTI.