"BALESET" címkével ellátott hírek
Két könnyű sérüléssel járó baleset történt tegnap Békés megyében. Egy kifosztás miatt körözött férfivel szemben is intézkedtek a rendőrök - tájékoztatta szerkesztőségünket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Az M1-es autópályán két helyen is jelentős torlódások vannak. Biatorbágynál baleset okozza a fennakadást. Hegyeshalomnál a határátlépési pontnál több mint hét kilométeres a sor - adta hírül az MTI.
Egy szerencsétlen ütközés áldozata lett a három iskoláslány a XII. kerületi Alkotás és Nagyenyed utcai kereszteződésben reggel 9-kor.
Éles fegyverrel játszott egy kétéves kisfiú, aki mellbe lőtte saját magát az Egyesült Államokban.
Hídnak ütközött vasárnapra virradóra Bajorországban a Duna-Rajna-Majna csatornán egy szállodahajó, a bajor rendőrség szóvivője szerint a balesetben két ember meghalt, és mindketten magyar állampolgárok voltak.
Csorváson, a Bajcsy-Zsilinszky utcában szeptember 3-án 5 óra körül letért az útról és villanyoszlopnak ütközött egy kisteherautó.
Kétegyházán, Gyomaendrődön, Mezőhegyesen, Kardoson, Békésen és Tótkomlóson helyszíneltek a rendőrök.
Ma 13:30 kor közúti baleset történt Békéscsabán, a Gőzmalom tér-Gyulai úti kereszteződésben, amelyben egy terepjáró ütközött motorossal.
A színésznőt a Vas megyei Velemben érte baleset. Hétfő délután bevitték a szombathelyi sürgősségire, de jól van.
Egy tehergépkocsi felborult hétfő hajnalban az M5-ös autópályán Ócsa közigazgatási területén, a Kecskemét felé vezető oldalon - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.