"BALESET" címkével ellátott hírek
A Gyulai Rendőrkapitányság kéri, hogy jelentkezzen, aki látta a Gyula és Sarkad között történt balesetet.
Meghalt egy 12 éves fiú a világ legmagasabb vízi csúszdáján, amely Kansas államban működik.
Szeghalom külterületén, a Fehér-Körös gátján 23 óra 35 perckor két kerékpáros ütközött össze.
Egy gyermek meghalt, többen megsérültek a 6-os úton, Szekszárd közelében, amikor egy személygépkocsi pénzszállító autóval ütközött szombaton délelőtt - közölte a Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.
Magyarországon évente 1500 gyermek sérül meg súlyos közlekedési balesetekben, a gyermekbalesetek harmada nyáron történik - mondta Gilyén Ágnes, a Magyar Biztosítók Szövetségének (Mabisz) kommunikációs főosztályvezetője vasárnap az M1 aktuális csatornán.
Közlekedési baleset Mezőberény külterületén, elfogások Békéscsabán, körözés alapján történt intézkedés Orosházán és Kevermesen.
A rendőrök elfogták azt a férfit, aki vasárnap délután autójával egy másik személygépkocsinak ütközött a Rezi és Cserszegtomaj közötti úton, majd az életveszélyes sérültet hátrahagyva, segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Két személygépkocsi és egy menetrend szerinti autóbusz ütközött össze vasárnap délután Rezi és Cserszegtomaj között. A baleset feltételezett okozója elhajtott a helyszínről - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére.
Szombaton egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Békés megyében, egy fiatalt pedig őrizetbe vettek - tájékoztatta szerkesztőségünket ma reggel a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
A május és augusztus közötti időszakban történik a legtöbb káreset, ilyenkor fizetik ki a biztosítótársaságok a legtöbb pénzt - mondta a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) kommunikációs főosztályvezetője az M1 aktuális csatornán hétfőn.