"BALESET" címkével ellátott hírek
Árokba hajtott autójával egy férfi Orosháza külterületén. Nem hívott segítséget, hanem elgyalogolt a helyszínről.
Miklós Editnek kifordult a térde, amikor vasárnap hatalmasat bukott a női alpesi sízők altenmarkt-zauchensee-i lesikló világkupafutamát megelőző hivatalos edzésen.
Gyomaendrődön és Gyulán közlekedési balesetnél, Kötegyánban körözés alapján intézkedtek a rendőrök.
Békés megyében tegnap három személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Két afganisztáni migráns meghalt, tíz másik pedig - köztük hat gyermek - megsérült csütörtök hajnalban a dél-szerbiai Nist Belgráddal összekötő autópályán, miután az őket szállító autó nekicsapódott a védőkorlátnak, és felborult - közölte a szerb belügyminisztérium.
Kisbusz és teherautó ütközött a település határában. Többen megsérültek, az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta.
Néhány napon belül kétszer ütöttem el majdnem bicikliseket. És nem én voltam a hülye. De tényleg.
Ismét egészséges és iskolába járhat az a 13 éves afgán fiú, aki júniusban egy burgenlandi tóba esett, mintegy háromnegyed órát töltött víz alatt, de túlélte a balesetet - közölte az osztrák média vasárnap.
Egy hónappal év vége előtt a közúti bal­esetek alakulása összességében kedvező képet mutat – derül ki a rendőrség előzetes statisztikai adataiból.
Legkevesebb tíz gyerek és két felnőtt életét vesztette, amikor egy autóbusz egy kamionnal és két személygépkocsival ütközött össze vasárnap a Hanti-Manysi Autonóm Körzetben.