"BALESET" címkével ellátott hírek
Békés megyében 2014. július 13-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Dobozon, a Nagy utca és a Mátyás utca kereszteződésében 16 óra körül személygépkocsi kerékpárját toló gyalogost sodort el. A nő az elsődleges információk alapján 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.
A Spanyol Vöröskereszt szerint a 2 perc 25 másodpercig tartó hétfő reggeli üldözés során az egyik futót a combján öklelte fel a szabadon engedett öt bika egyike, míg másik három résztvevő töréseket szenvedett.
Életét vesztette az a motoros, aki hétfő délután az 5-ös főúton, Balástya közelében sérült meg egy balesetben - olvasható az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján. A vasarhely24.hu információi szerint egy motoros rendőr az áldozat.
A legmagasabb szlovén hegycsúcson egy héten belül ketten is életüket vesztették, köztük egy 37 éves magyar férfi.
Elsodort manőver közben egy kisrepülőgép Pusztaszeren a repülőtéren egy 18 éves nőt szerdán - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Legalább 70 sérültje van annak a kompbalesetnek, amely a Kínához tartozó Makao közelében történt pénteken: a nagy sebességgel közlekedő komphajó egy hullámtörőnek csapódott, orra beszakadt, zátonyra futott és megdőlt.
Az 52 esztendős tapasztalt német barlangász ezer méternyi mélységben vasárnap egy sziklaomlás során sérült meg. Az első orvos szerdán este jutott le a férfihez.
Beigazolódott, hogy műszaki hiba okozta május közepén az orosz Proton hordozórakéta megsemmisülését - állapította meg szerdán az orosz űrkutatási hivatal, amely befejezte a balesettel kapcsolatos vizsgálatot.
A munkavédelmi hatóság az idei első negyedévben csaknem 4300 munkáltatót ellenőrzött, és ezek 85,1 százalékánál talált munkavédelmi szabálytalanságot, míg 2013 azonos időszakában 84,6 százalék volt ez az arány - derül ki a Nemzeti Munkaügyi Hivatal honlapján közzétett legfrissebb adatokból.
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek