"BALESET" címkével ellátott hírek
Újabb ejtőernyős szenvedett balesetet Kaposújlakon - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap az MTI-vel.
Súlyos és könnyű sérült a sarkadkeresztúri balesetnél.
Négy hónapos szünet után folytatódott a kutatás a márciusban rejtélyes körülmények között nyomtalanul eltűnt, vélhetően az Indiai-óceánba zuhant malajziai utasszállító repülőgép roncsai után - közölték az ausztrál hatóságok hétfőn.
Tilos jelzésnél állt meg barátnőjével Jennifer Lopez. A hátsó ülésen ikrei és barátnője gyereke ültek. Csak egy óriási csattanást hallottak.
Ha nem "csak" ittas járművezetés bűntettében, hanem közúti veszélyeztetésben is bűnösnek találták volna a szlovák milliomosnőt, az plusz három év börtönbüntetés ahhoz képest, amit másodfokon kiszabtak rá. Borbély Zoltán közlekedési szakjogász a köztévében azt mondta: a hummeres gázoló esetében súlyosbító körülmény lehet, ha a magyar hatóságok hatályosnak ismerik el az ausztriai, illetve a németországi elítéléseket.
Két személygépkocsi ütközött a 4432-es úton, Békéscsaba közelében. A balesetnek az elsődleges információk alapján négy sérültje van.
Meghalt egy 53 éves férfi, akire ráborult egy rakodógép Füzesgyarmaton.
Újabb forgalmas és balesetveszélyes kereszteződést láttak el olyan speciális csúszásgátló útburkolattal, ami segíti az autósokat a megállásban. Országszerte eddig 12 ilyen szakaszt adtak át, most Békéscsabán az Andrássy út-Kazinczy utca és Tulipán utca kereszteződésében csökkentik a balesetek számát az új technológiának köszönhetően.
Több ezer romániai motoros vonult szombaton délután Kézdiszentlélekre (Sanzieni), ahol augusztus 10-én halálos kimenetelű motoros baleset és önbíráskodás történt - írta szombaton a maszol.ro portál.
A nedvesség hatására erősen duzzadó anyagból készült gyerekjátékok veszélyére figyelmeztet a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH), amely szerdai közleményében arra hívja fel a figyelmet, hogy ezek a játékok lenyelve akár bélelzáródást vagy fulladást is okozhatnak.
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek