"BALESET" címkével ellátott hírek
Felborult egy baromfit szállító teherautó pótkocsija Ópusztaszer közelében, a Baks felé vezető úton csütörtök reggel, a balesetben mintegy ezer kacsa elpusztult – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Árokba csúszott kedd reggel egy Mercedes személyautó Békés és Mezőberény közötti útszakaszon; személyi sérülés nem történt.
Gyula és Sarkad között két személygépkocsi ütközött össze. Teljes útlezárás mellett folyik a helyszínelés - tájékoztatta a hír6.hu-t. Tordai Attila, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Öt órát várt a megmentésre egy vízbe esett férfi a Karib-tengeren, miután átesett egy óceánjáró korlátján. Végül egy arra járó másik hajó vette fel a bajba került utast - közölte a CNN.
Békés megyében Szeghalom térségében 75 percen belül 6 közlekedési baleset történt. Az eddigi információk szerint egyik balesetnek sincs sérültje - tájékoztatta a hír6.hu-t Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A helyszínen meghalt a szombat délután a 4-es főút Cegléd és Ceglédbercel közötti szakaszán történt baleset egyik sérültje - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Négy személyautó rohant egymásba szombat délután a 4-es főút Ceglédet Ceglédbercellel összekötő szakaszán, ketten megsérültek, az utat lezárták - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.
Öt kamion és egy személyautó karambolozott a 44-es számú főúton.
Két embert súlyos sérülésekkel vittek kórházba, amikor út menti fának ütközött egy személyautó Békés megye határán szombat délután.
Több közlekedési baleset is történt az M3-as autópálya Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szakaszán péntek este, a helyszínelések és a műszaki mentések idejére a sztráda Nyíregyháza felé vezető sávjait Mezőkeresztes térségében lezárták a forgalom elől - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek