"BALESET" címkével ellátott hírek
Ismét egészséges és iskolába járhat az a 13 éves afgán fiú, aki júniusban egy burgenlandi tóba esett, mintegy háromnegyed órát töltött víz alatt, de túlélte a balesetet - közölte az osztrák média vasárnap.
Egy hónappal év vége előtt a közúti bal­esetek alakulása összességében kedvező képet mutat – derül ki a rendőrség előzetes statisztikai adataiból.
Legkevesebb tíz gyerek és két felnőtt életét vesztette, amikor egy autóbusz egy kamionnal és két személygépkocsival ütközött össze vasárnap a Hanti-Manysi Autonóm Körzetben.
A Mezőberényi Női Labdarúgó Csapat egy emberként fogott össze és vette tervbe, hogy 2016. december 17-én, szombaton 10 órától a Molnár Miklós Sportcsarnokban Jótékonysági Tornát rendeznek az októberben balesetet szenvedett lányokért és családjaik megsegítésére.
A magyar lakosság legnagyobb félelmei anyagi károkkal kapcsolatosak, és leginkább a családban bekövetkezett haláleset miatti anyagi bizonytalanságtól tartanak - többek között ez derült ki a Generali online reprezentatív kutatásából, amelynek eredményeit hétfőn juttatta el az MTI-nek.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki halálos balesetet okozott Békés megyében.
A rendőrök előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett ismerőse személyautójával és kanyarodás közben villanyoszlopnak ütközött Békéscsaba külterületén. Ezután nem értesítette a rendőrséget, hanem elhagyta a baleset helyszínét.
Békéscsabán, a Kórház utcában parkolóból tolató személygépkocsi tegnap 17 óra 10 perckor nem biztosított elsőbbséget a Kórház utcán közlekedő személyautónak, amelynek vezetője az ütközés elkerülése miatt áttért a menetiránya szerinti baloldalra.
Két kamion és egy személyautó karambolja miatt lezárták az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalát Gyál térségében hétfő reggel - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.
A magyar autósoknak is jó tudni, hogy néhány napja sokat kockáztat, aki téli gumi nélkül vezet Szerbiában. A helyiek és a külföldiek is kemény büntetésekre, sőt szabadságvesztésre számíthatnak, ha nem tartják be a téli közlekedési szabályokat.