"BALESET" címkével ellátott hírek
Az őszi hónapokban megnő a vaddal történő autós ütközés veszélye, ilyenkor a casco-biztosítás, illetve a vadkár-kiegészítő biztosítás nyújthat segítséget - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében.
Egy férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.
Balesetet okozott egy férfi Vésztő külterületén. Átért az út menetiránya szerinti bal oldalára, ahol összeütközött egy másik személygépkocsival. A férfi nem emlékszik arra, mi történt, a baleset előtt nem érezte jól magát.
Vezetés közben használta a mobiltelefonját, így későn vett észre egy előtte műszaki okból álló tehergépkocsit egy férfi Kaszaper külterületén. Nekiütközött és a balesetben ő, valamint két férfi súlyosan megsérült.
Balesetnél helyszíneltek a rendőrök tegnap Békéscsabán.
Felborult egy személygépkocsi Csorvás közelében. A műszaki mentés és a helyszínelés miatt teljes útlezárás van.
Gyulán elesett és súlyosan megsérült egy motorral közlekedő nő.
Tehergépkocsi és személyautó ütközött a 47-es számú főúton.
Összeütközött két kerékpáros Sarkadon. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét kéri.
Ha nyaralás, akkor pozitív élmények. Ám olykor megesik, hogy külföldi utunk során ér minket baleset. Tavaly például Görögországban, Horvátországban, Spanyolországban és Olaszországban is ért baleset magyar turistát, de érkezett bejelentés Szingapúrból, az Egyesült Államokból, Indonéziából és Thaiföldről is. Lássuk, mit tehetünk ilyen esetben - írja a híradó.hu.