"BALESET" címkével ellátott hírek
A rendőrség összegzése szerint az eltelt egy napban összesen 32 sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az országban.
A Vésztő és Tarhos közötti úton, a bélmegyeri elágazás közelében egy személygépkocsi letért az útról és fának ütközött. A balesetnek az elsődleges információk alapján három sérültje van.
Szerdán és csütörtökön eddig összesen három balesetnél kellett beavatkozniuk a Békés megyei katasztrófavédelem munkatársainak, ebből két eset írható a télies útviszonyok számlájára.
A gyanú szerint ittasan közlekedő biciklis nem adta meg az elsőbbséget egy személygépkocsinak.
Békés megyében január 4-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Arra hiába is várnánk, hogy a hó önmagát takarítsa el az utakról, járdákról, közterekről. A tétlen várakozás helyett érdemes inkább a rendőrségi tanácsokat megfogadni, mármint ami a téli körülmények közötti közlekedési alapvetéseket illeti...
A Dunában találták meg annak a 30 éves kémiatanárnak a holttestét, aki még novemberben tűnt el egy szalagavató után - mondta a férfi testvére a Blikknek.
Kedden sem kellett unatkozniuk a Békés megyei rendőröknek.
Karácsony második napja van. A tévében a Reszkessetek betörők második epizódja megy. A Babám, imádott feleségem az édesanyámtól ajándékba kapott magyarázatos Bibliát böngészi elmélyülten. Nyuszi kutyánk kint, vígan vakkantva felelget a szomszédos kertekben csaholó ebedliknek. Én meg azon tűnődöm, hogy vajon mi lehet az, ami hiányzik?
A két éve súlyosan megsérült Forma-1-es legenda nem jár és nem emelte meg a karját sem, hiába írta ezt róla egy közkedvelt német hetilap. Menedzsere nem örül az efajta híreknek, amik hamis reményt keltenek az aggódó rajongókban.