"BALESET" címkével ellátott hírek
Gabonaszállító teherautó pótkocsijának ütközött egy pénzszállító autó az Orosházát Kaszaperrel összekötő 4428-as számú úton, a pusztaföldvári kereszteződésben csütörtökön.
Ketten sérültek meg abban a balesetben, amikor egy pénzszállító autó ütközött össze egy kukoricát szállító teherautóval a Békés megyei Kaszaper határában.
Szántóföldre hajtott egy autós Mezőkovácsházán.
Kulcscsonttörést szenvedett a sofőr.
A szabadeső ejtőernyőzés világrekordját akarták felállítani, a német ugró ejtőernyője azonban túl későn nyílt ki.
Halálos baleset történt szombaton a sao paulói stadion építése közben, ezért biztonsági garancia nélkül nem engedi a helyi hatóság az építkezés folytatását. Június 12-én ugyanebben a stadionban játsszák a focivébé nyitómeccsét.
Le kell számolni azzal a hittel, hogy van olyan autós biztonsági gyermekülés, amelyet a gyermekkor elejétől végéig használni lehet – mondta a Tolna Sándor, a Pest Megyei Kormányhivatal közlekedési felügyelőségének igazgatója.
Félpályás útlezárásra kell számítani a 47-es számú főúton közlekedőknek.
A kórházban belehalt sérüléseibe az a 71 éves dunavecsei asszony, aki abban az autóban utazott, amely egy tehervonattal ütközött szerdán Kecskeméten – tájékoztatta a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.
Súlyos baleset történt a 44-esen.
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek