"BALESET" címkével ellátott hírek
Egy nyolchónapos csecsemő meghalt, és legkevesebb 15 ember megsérült, amikor járókelők közé hajtott egy autós a brazil város híres strandján. Egyes hírek szerint a férfi epilepsziában szenved és valószínűleg rohamot kapott, ezért vesztette el az irányítást a jármű fölött.
Kerékpárost sodort el egy kamion a 47-es főúton Algyő közelében - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.
Az énekesnő 2016 őszén szenvedett balesetet egy érdi bevásárlóközpontban, legurult a lépcsőn. Peren kívül nem tudtak megegyezni a céggel, ezért mennek bíróságra.
Karácsonyi misére zarándokokat szállító autóbusz ütközött egy kisteherautóval hétfőn a Fülöp-szigetek északi részén, húszan meghaltak, közel harmincan megsérültek.
Két személygépkocsi ütközött össze, majd az egyik autó nekiütközött egy mezőgazdasági vontató pótkocsijának. A baleset helyszínét Tarhos, illetve Békés felé lehet elkerülni.
Személygépkocsi segédmotor-kerékpárossal ütközött a Kaszaper felé vezető úton.
Nem emlékszik az elmúlt hónapokra az idén nyáron Burgaszban autóbalesetet szenvedett lány, akinél amnéziát állapítottak meg.
Személyautó és kerékpáros ütközött össze Békésen, Füzesgyarmaton, Sarkadon, Gyulán és Békéscsabán is.
Békés megyében 2017. november 24-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Menekülteket szállító személyautó szenvedett balesetet Ráckeresztúron - közölte vasárnap reggel a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.