"BALESET" címkével ellátott hírek
Baleset miatt lezárták a 47-es utat Hódmezővásárhely és Székkutas között – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délben az MTI-t.
A Magyar Repülő Szövetség repülőbiztonsági szakértője szerint a Magyar Honvédség szerda délelőtt meghibásodott Gripenjének pilótája helyesen döntött, amikor kényszerleszállást hajtott végre, majd katapultált. Siklósi Zoltán volt vadászpilóta az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában kiemelte: a kényszerleszállás végső szakaszában a pilóta már életveszélyben volt, nagyon rövid idő alatt kellett cselekednie.
Motorkerékpáros ütközött egy kisteherautóval Békéscsabán, a Lencsési úton - közölte a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. A baleset következtében üzemanyag került az úttestre - írja a beol.hu.
A magyar és a cseh szakértők csütörtökön folytatják a cáslavi katonai repülőtéren kedden balesetet szenvedett magyar vadászgép átvizsgálását, illetve a helyszínelést - közölte Magdaléna Dvoráková, a cseh hadsereg vezérkari főnökségének szóvivője az MTI érdeklődésére csütörtökön.
Időben kell cselekednie annak, aki tömegközlekedési járművön utazva megsérül, és kártérítést szeretne magának. Csak azért, mert érvényes bérlettel vagy jeggyel utazott, még nem fizet neki automatikusan a biztosító.
Az autóbuszba szerelt utastájékoztató monitor esett egy lány fejére hétfő délelőtt a DKV Debreceni Közlekedési Zrt. egyik helyi járatán - tájékoztatta a cég kommunikációs és marketing vezetője az MTI-vel.
Az öt hete eltűnt 19 éves gyáli fiatalember holttestét találták meg vasárnap délután a településen egy kútban - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Kistehergépkocsi ütközött kamionnal Orosháza külterületén, a 47-es számú főút 160-as kilométerszelvényében. A rendőrség teljes útlezárás mellett folytatja a helyszínelést - olvasható a police.hu-n.
Az elmúlt nap folyamán közlekedési balesetek, szabálysértések és körözés alapján történt intézkedés Békés megyében - írja a police.hu.
Felborult egy kukoricát szállító teherautó Gyulán.
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek