"BALESET" címkével ellátott hírek
Csütörtökön indul az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) országos közlekedésbiztonsági kampánya, a Látni és látszani akció keretében december 12-éig ingyenes járműátvizsgálást és látásellenőrzést biztosítanak a sofőröknek, a rendőrség pedig fokozott közúti ellenőrzést tart.
Négy halálos áldozata volt annak a csütörtöki balesetnek, amelyben egy kisméretű repülőgép az egyesült államokbeli Wichita repülőterének egyik épületébe csapódott.
A tűzesetek megelőzése érdekében a gyertyagyújtás veszélyeire figyelmeztet mindenszentek ünnepe és halottak napja előtt az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).
Tizenhetedik napja keresik - egyelőre hasztalan - azt a helikoptert, amely Szibériában tűnt el 12 emberrel a fedélzetén.
Újabb baleset történt egy oroszországi repülőtéren pénteken, négy nappal a moszkvai Vnukovó légikikötőben történt baleset után, amelyben többedmagával meghalt a Total francia olajipari vállalat elnök-vezérigazgatója.
Tavaly több mint ezren haltak meg vasúti balesetekben Európában - derült ki a Nemzetközi Vasútegylet (UIC) által csütörtökön közzétett jelentésből.
Felrobbantotta magát négy merénylő akaratlanul Afganisztánban - közölte vasárnap az afgán belügyminisztérium.
A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen a motoros és az utasa, valamint a szemtanúk - tájékoztatta hírportálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Szombat reggel majdnem rádőlt egy tölgyfa a békéscsabai Réthy Pál Kórház és rendelőintézet rehabilitációs osztályának az épületére.
Segédmotorral közlekedő férfi ütközött kerékpárossal Békésen. A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen, aki látta a balesetet.
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek