"BALESET" címkével ellátott hírek
Ha nem "csak" ittas járművezetés bűntettében, hanem közúti veszélyeztetésben is bűnösnek találták volna a szlovák milliomosnőt, az plusz három év börtönbüntetés ahhoz képest, amit másodfokon kiszabtak rá. Borbély Zoltán közlekedési szakjogász a köztévében azt mondta: a hummeres gázoló esetében súlyosbító körülmény lehet, ha a magyar hatóságok hatályosnak ismerik el az ausztriai, illetve a németországi elítéléseket.
Két személygépkocsi ütközött a 4432-es úton, Békéscsaba közelében. A balesetnek az elsődleges információk alapján négy sérültje van.
Meghalt egy 53 éves férfi, akire ráborult egy rakodógép Füzesgyarmaton.
Újabb forgalmas és balesetveszélyes kereszteződést láttak el olyan speciális csúszásgátló útburkolattal, ami segíti az autósokat a megállásban. Országszerte eddig 12 ilyen szakaszt adtak át, most Békéscsabán az Andrássy út-Kazinczy utca és Tulipán utca kereszteződésében csökkentik a balesetek számát az új technológiának köszönhetően.
Több ezer romániai motoros vonult szombaton délután Kézdiszentlélekre (Sanzieni), ahol augusztus 10-én halálos kimenetelű motoros baleset és önbíráskodás történt - írta szombaton a maszol.ro portál.
A nedvesség hatására erősen duzzadó anyagból készült gyerekjátékok veszélyére figyelmeztet a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH), amely szerdai közleményében arra hívja fel a figyelmet, hogy ezek a játékok lenyelve akár bélelzáródást vagy fulladást is okozhatnak.
Kerékpárját toló gyalogost ütött el egy tehergépkocsi Medgyesbodzáson. A gyalogos férfi a kórházban életét vesztette.
Az őszi esős időszakban gyakran előfordul, hogy járművek sarat hordanak fel az aszfaltozott utakra. A sártól az út csúszóssá válhat. A balesetek elkerülése érdekében a rendőrség fokozott figyelmet kér a járművezetőktől.
Súlyosbította az első fokon kiszabott szabadságvesztését és jogerősen 9 év börtönre ítélte csütörtökön a Budapest Környéki Törvényszék Eva Rezesovát négy ember halálát okozó ittas járművezetés miatt.
Személygépkocsi ütközött villanyoszlopnak Békéscsabán, még augusztus végén. A rendőrség kéri, hogy jelentkezzen, aki látta a balesetet.
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek