"BALESET" címkével ellátott hírek
Nem hívtak segítséget, nem értesítették a rendőrséget, hanem mindketten elmentek a helyszínről. A rendőrség a balesetet okozó férfi ellen vádemelést javasol.
Egy gyermek meghalt, egy felnőtt pedig súlyosan megsérült kedd délelőtt a 4-es főúton Kenderes külterületén, ahol egy mikrobusz kamionnal ütközött, majd az árokba hajtott - közölte az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Mentőszervezete Jász-Nagykun-Szolnok megyei kirendeltségének vezetője az MTI-vel.
Békéscsabán, a Lencsési út és a Kaszáló köz kereszteződésében 2017. április 25-én 7 óra 30 perc körül összeütközött egy kerékpáros és egy személygépkocsi.
kerékpárosok sérültek meg közlekedési balesetben Békésen és Békéscsabán.
Békés megyében 2017. április 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés - olvasható a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolójában.
A rendőrök befejezték a helyszínelést, mindkét sáv járható Békéscsaba határában.
Békéscsaba közelében két személygépkocsi ütközött össze, a balesetnek a jelenlegi információk szerint egy sérültje van.
Nagyszénás külterületén 14 óra 45 perc körül tehergépkocsi álló autóbusznak ütközött.
Kétsoprony közelében balesetet szenvedett két fiatal, akik együtt italoztak, majd autóval akartak hazamenni.
Vezetés közben rosszul lett és autójával villanyoszlopnak ütközött egy férfi Békéscsabán. Egy fiatalember, aki odament segíteni neki, ellopta a mobiltelefonját. A rendőrök a készüléket lefoglalták és visszaadták a férfinak.