"BALESET" címkével ellátott hírek
Aki olyan szándékkal ül autóba, hogy abban nem utas, hanem vezető lesz, akkor igyekszik minden szabályt betartani, a tanultak alapján közlekedni. Nem csak azért, mert a szabálytalanságért büntetés jár, de baleset is lehet vége a szabálytalanságnak. Viszont vannak esetek, amikor bizony kénytelenek vagyunk komolyan megszegni a szabályokat.
Közúti közlekedési baleset Békéscsabán és Mezőhegyesen, határrendészeti események zajlottak Gyulán és Lőkösházán - tájékoztatta hírportálunkat Tordai Attila, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Jókora ág szakadt le egy fáról Békéscsabán, a Jókai utcában. A fa alatt nem állt autó, így kárt nem okozott a lezuhanó ág.
Kórházba szállítását követően életét vesztette az a nő, akit egy autóbusz ütött el Békéscsaba belterületén.
A baleset Szarvas és Gyomaendrőd között történt.
Az utasok együttes erővel emeltek meg egy vasúti kocsit az ausztráliai Perthben, hogy egy társuk kihúzhassa a peron és a vonat közé szorult lábát - közölte a The West Australian című helyi lap.
Békés megyében 2014. augusztus 4-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Teherautó és autó ütközött, a balesetben egy személy sérült meg.
Súlyos sérüléssel vittek kórházba egy szolnoki férfit, aki siklóernyőjével egy kukoricatáblában ért földet Kiskunfélegyháza mellett szombaton - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.
Ketten könnyű, ketten súlyos sérülést szenvedtek közúti közlekedési balesetekben július utolsó napján.
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek