"BALESET" címkével ellátott hírek
Az eltelt 24 órában a rendőrök 86 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Három halálos kimenetelű közlekedési balesetben hárman vesztették életüket, 14 súlyos, 69 pedig könnyű sérüléssel végződött.
Az elmúlt 24 órában a rendőrök 61 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Egy halálos kimenetelű balesetben egy személy életét vesztette, 16 súlyos, 44 könnyű sérüléssel végződött.
Békés megyében szerdán egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
A rendőrség feloldotta az útlezárást a Kondoroson történt halálos balesetnél. A forgalom a 44-es számú főút teljes szélességében halad.
Az elmúlt 24 órában a rendőrök összesen közel félszáz - személyi sérüléssel járó - közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek országszerte. Két balesetben ketten vesztették életüket, további 14 súlyos, 30 pedig könnyű sérüléssel végződött.
Egy személygépkocsi a temető melletti kerítésének csapódott. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette.
Kedden egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Tolnai utca és az Illésházi utca kereszteződésében kerékpáros egy motorkerékpárossal ütközött össze.
Csütörtök 12 óra 5 perckor két kisteherautó ütközött össze a békéscsabai Bánszki utcán. A balesetben személyi sérülés nem történt – tájékoztatta a hír6.hu-t Albert István.
Három bevándorlót sodort el egy autó Röszkénél, a régi 5-ös úton Szeged felé szerda éjszaka - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
Csütörtök 12 óra 5 perckor két kisteherautó ütközött össze a békéscsabai Bánszki utcán. A balesetben személyi sérülés nem történt – tájékoztatta a hír6.hu-t Albert István.
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek