"BALESET" címkével ellátott hírek
Ma 13:30 kor közúti baleset történt Békéscsabán, a Gőzmalom tér-Gyulai úti kereszteződésben, amelyben egy terepjáró ütközött motorossal.
A színésznőt a Vas megyei Velemben érte baleset. Hétfő délután bevitték a szombathelyi sürgősségire, de jól van.
Egy tehergépkocsi felborult hétfő hajnalban az M5-ös autópályán Ócsa közigazgatási területén, a Kecskemét felé vezető oldalon - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.
Egy ember súlyosan, három könnyebben sérült, amikor összeütközött négy személyautó vasárnap délután Siófoknál, a 7-es úton az M7-es autópálya csomópontjának közelében - tájékoztatott honlapján a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Szeghalom felől Körösladány irányába közlekedő motorkerékpáros tegnap 7 óra 50 perc körül forgalmi ok miatt álló személygépkocsi hátuljának ütközött.
Egy súlyos és egy könnyű sérültje van a Köröstarcsa és Körösladány között történt balesetnek.
A rendőrség feloldotta a teljes útlezárást a 47-es számú főúton.
Három személyautó ütközött össze a 47-es számú főúton, Köröstarcsa és Körösladány között. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van.
Kerékpáros és személygépkocsi ütközött össze Békéscsabán, a Jókai utcán. Az autó vezetője a rendőrök megérkezése előtt elment a helyszínről. A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázásához a lakosság segítségét is kéri.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki autójával Nagybánhegyes külterületén nekiütközött egy másik személygépkocsinak. A baleset után elment a helyszínről anélkül, hogy segítséget nyújtott volna.