"BALESET" címkével ellátott hírek
A vezető nélküli autók tönkretehetik a biztosítókat: megzuhannak a díjak.
Eszméletlen sérültet mentett ki a vízből a helyi körzeti megbízott Méhkeréken. A helyszínre elsőként érkező rendőrnek egy arra járó autós is segített abban, hogy ki tudja emelni a férfit az árokba borult gépkocsi utasteréből.
Kedd reggel - egyelőre ismeretlen okból kifolyólag - egy Daewoo Matiz egyenesen keresztülhajtott a körforgalom által körbevett dombon.
Az orvosai szerint nincs olyan állapotban, hogy elindulhasson a következő futamon.
Összeütközött egy mikrobusz egy kamionnal csütörtök éjjel Franciaország középső részén. A busz tizenkét utasa meghalt. Az első információk szerint valamennyien Svájcban dolgozó, éppen hazatérő portugál vendégmunkások voltak.
A kerékpáros-balesetek nyolcvan százalékában 50 év feletti férfiak halnak meg, ezért is kiemelten fontos, hogy elérje az idősebbeket az Országos Rendőr-főkapitányságnak (ORFK) a gyalogosok és a kerékpárosok nagyobb biztonságáért indított balesetmegelőzési akciója - közölte Kiss Csaba rendőr alezredes.
Jó pár fiatal esténként összeverődik a verdáikkal a boltok parkolójában, és go! a városba – mondja egy békéscsabai férfi.
Négyes személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt pénteken nem sokkal 18 óra után Sarkadon a Jókai utcában. A balesetben egyedüliként érintett Suzuki Swift típusú személygépjármű egyik utasa súlyosan megsérült.
Legkevesebb két ember meghalt, hetven megsérült csütörtökön Japánban egy közúti alagútban bekövetkezett sorozatos ütközésben, majd azt követő tűzben.