"BALESET" címkével ellátott hírek
Halálos baleset történt szombaton a sao paulói stadion építése közben, ezért biztonsági garancia nélkül nem engedi a helyi hatóság az építkezés folytatását. Június 12-én ugyanebben a stadionban játsszák a focivébé nyitómeccsét.
Le kell számolni azzal a hittel, hogy van olyan autós biztonsági gyermekülés, amelyet a gyermekkor elejétől végéig használni lehet – mondta a Tolna Sándor, a Pest Megyei Kormányhivatal közlekedési felügyelőségének igazgatója.
Félpályás útlezárásra kell számítani a 47-es számú főúton közlekedőknek.
A kórházban belehalt sérüléseibe az a 71 éves dunavecsei asszony, aki abban az autóban utazott, amely egy tehervonattal ütközött szerdán Kecskeméten – tájékoztatta a Bács-Kiskun megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.
Súlyos baleset történt a 44-esen.
Kisiklott egy vonat a chicagói O'Hare nemzetközi repülőtérnél, a balesetben 32 utas megsérült, de egyikük állapota sem életveszélyes.
A malajziai miniszterelnök helyi idő szerint hétfő késő este Kuala Lumpurban bejelentette, hogy a műholdas adatok újabb elemzése szerint a több mint két hete eltűnt utasszállító repülőgép az Indiai-óceán déli részébe zuhant.
Szalagkorlátnak hajtott egy autó.
Kisteherautó ütött el egy kerékpáros Gyomaendrődön.
Egy hajóépítő munkás életét vesztette, három társa pedig megsebesült szombaton egy dél-indiai hajógyárban egy atommeghajtású tengeralattjáró építése során bekövetkezett balesetben.
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek