"BALESET" címkével ellátott hírek
Árokba csapódott és meghalt egy motorkerékpáros kedden Mezőberény és Békés között - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t. Vargáné Szombati Andrea elmondta: a 28 éves férfi Békés felé tartott Mezőberényből, útközben elvesztette uralmát a jármű felett és az útszéli árokba csapódott. A motoros a helyszínen belehalt sérüléseibe. A helyszínelés idején a forgalom rendőri irányítással, váltakozó irányban halad. (Forrás: Csongrád Tv/Donka Ferenc)
Több mint kétezer rendőrrel közel háromezer oktatási intézményben ősztől ismét lesz iskola rendőre program, amelynek az a célja, hogy kevesebb legyen a diák legyen közlekedési baleset áldozata.
A kanadai vadonban férje holtteste mellett találtak rá végül az idős nőre.
Házi őrizetbe helyezte a bíróság kedden azt a 23 éves férfit, akit a 2-es főúton szombaton történt, két halálos áldozatot követelő baleset okozásával gyanúsítanak - közölte honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
Felborult egy pótkocsit vontató teherautó a 47-es számú főút szeghalmi szakaszán, Szeghalom és Körösladány között. A helyszínelés és a mentési munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.
Több órán át állt a vasúti forgalom a székelyföldi Marosfő (Izvoru Mures) és Vasláb (Voslobeni) között egy éjszaka kisiklott tehervonat miatt - írta a híradó.hu.
A kórházban meghalt egy munkás, akire csütörtök reggel ráomlott a föld a Borsod megyei Kazincbarcikán, az Észak-magyarországi Regionális Vízművek (ÉRV) Zrt. egyik munkaterületén – tájékoztatta a társaság hétfőn az MTI-t.
Tíz külföldi turista és öt indonéz eltűnt szombaton, miután hajójuk elsüllyedt a kelet-indonéziai Sumbawa sziget partjai közelében. Tíz embert sikerült két hajónak kimentenie - közölte a mentők egy szóvivője.
Jameson Witty mindössze 18 éves, életének következő fél évét pedig börtönben töltheti. Sok mindent nem tudni a fiúról, de annyi bizonyos, hogy lopott. S ebben a lopásban talán nem is annyira a kárérték számít, sem a brutalitás mértéke (senkit nem bántott), hanem egyszerűen maga a lopás ténye, s ennek komoly erkölcsi megítélése - írta a híradó.hu.
Busz előtt átszaladó gyereket sodort el egy kisteherautó Kunágota belterületén.
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek