"BALESETEK" címkével ellátott hírek
Békés megyében tegnap öt személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Gyula, Tarhos és Békés külterületén.
Békés megyében 2017. június 25-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Nagykamaráson egy személygépkocsi vezetője, Dévaványán egy kerékpáros sérült meg közlekedési balesetben.
Szerdán Békéscsabán, Vésztőn és Körösladányban is történt személyi sérüléssel járó baleset. Egy békéscsabai férfit szabálysértési őrizetbe vett a rendőrség.
Az ónos eső miatt reggelre Békés megyében is csúszóssá váltak az utak. Anyagi káros és személyi sérüléssel járó balesetek is történtek.
A csúszóssá vált utak miatt rendkívül sok sérülthöz riasztották a mentőket - közölte szombat délelőtt az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója az MTI-vel.
Szeghalmon útpadkára sodródott, Békéscsabán és Gyulán villanyoszlopnak ütközött egy-egy személygépkocsi. A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a téli útviszonyoknak megfelelően vezessenek!
A rendőrség óvatosságra inti a közlekedőket.
Öt balesetben hét ember vesztette életét az ország közútjain a hétvégén - közölte a rendőrség hétfőn hajnalban az MTI-vel.
Békés megyében július 2-án a Békéscsaba külterületén történt halálos baleseten kívül (lásd korábbi cikkünket) további három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. A megyeszékhelyen garázdaság miatt is intézkedni kellett.