"BALESETVESZÉLY" címkével ellátott hírek
A minap egy olvasónk ezzel a panasszal kereste fel a hír6.hu szerkesztőségét:
Az ünnepi időszakban több olyan baleset is érheti a gyermekeket, amelyek az évnek csak ebben az időszakában fenyegetnek, ezért a lakásban és a szabadban is jobban oda kell figyelni rájuk - mondta Gesztes Éva, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány vezetője szombaton az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában.
Két figyelemfelhívó táblát tett ki a rendőrség Orosháza közelében olyan helyekre, ahol korábban több közlekedési baleset történt.
A tanévkezdés baleseti kockázatot is jelent, a szülőknek érdemes felkészíteniük gyerekeiket a biztonságos közlekedésre - közölte az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr-igazgatója szerdán az MTI-vel.
Békés megyében nyolc helyszínre helyez ki új jelzéseket a rendőrség.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) megbízásából újabb hat helyszínen alakítanak át balesetveszélyes csomópontokat; a projekt első köre ugyancsak hat helyen javítja a közlekedésbiztonságot - közölte a fejlesztési tárca csütörtökön.
Balesetveszélyes gyerekhintát von ki a forgalomból az IKEA - közölte kedd reggel az MTI-vel a cég. Arra kérnek mindenkit, aki Gunggung gyerekhintát vásárolt, hogy vigye vissza a legközelebbi IKEA-áruházba, és visszakapja a teljes vételárát.
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) a közelmúltban átfogó vizsgálatot végzett a gyermekjátékok kapcsán, amely meglepő eredménnyel zárult. A mechanikai vizsgálatok során a vizsgált lövedékes játékok 44 százaléka és a babakocsik 40 százaléka veszélyesnek bizonyult. Tiltott lágyítószer-tartalom a vizsgált játékbabák 64 százalékánál volt kimutatható.
Több településen körforgalommá építik át a balesetveszélyes csomópontokat, ezáltal mind az autósok, mind a gyalogosok számára biztonságossá válnak olyan helyszínek, ahol eddig több halálos és súlyos sérülésekkel járó baleset történt - közölte a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. Szekszárd, Hajdúböszörmény, Nyíregyháza-Oros, Apagy, Kölcse és Vásárosnamény balesetveszélyes csomópontjai épülnek át a közeljövőben.
Nem javasolja a Pilis és a Visegrádi-hegység 500 méternél magasabban fekvő területeinek látogatását a Pilisi Parkerdő Zrt., mert a vastag zúzmararéteg miatt ágak szakadhatnak le és fák dőlhetnek ki.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft