"BALHÉ" címkével ellátott hírek
Egyre jobb minőség, számos díj, magas eladási számok: másfelől rémes technikai megszorítások miatt bosszankodó felhasználók, s durva gyanúsítások övezik a gyártót, olvastuk a híradó.hu-n.
Napszámosok szólalkoztak össze egy medgyesegyházi dinnyeföldön. A vita közben egy férfi késsel hátba szúrt egy másik munkást, majd elmenekült. A rendőrök két órán belül elfogták.
Kiabált és meg akarta ütni egy busz vezetőjét egy nő tegnap, 13 óra 50 perc körül Orosházán, az autóbuszállomáson.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert a karjánál fogva rángatta élettársát, majd szidalmazta, meglökte a nő főnökét Füzesgyarmaton.
Egy eritreai férfit megkéseltek szerdára virradó éjszaka Róma külvárosában az ott található migránstábor lakói és a helyiek közötti összetűzésben. A tábort a rendőrség felügyeli.
Rendbontás zajlik a terrorcselekménnyel vádolt Budaházy György és társai első fokú perének ítélethirdetésén kedden a Fővárosi Törvényszéken - jelentette az MTI tudósítója.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség és közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 19 éves békéscsabai férfi ellen.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft