"BALLAGÁS" címkével ellátott hírek
Ma ballagtak el a békéscsabai Zwack-középiskola végzősei (is). A végzősöktől többek között Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke is elbúcsúzott - levélben; íme:
Péntek kora délután zajlott a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma 2018/19-es tanév Ballagási Ünnepsége. Szem nem maradt szárazon. Szerencsére minden más igen.
Pénteken és a hétvégén országszerte elballagnak a diákok a középiskolákból. Pénteken a nemzetiségi nyelv és irodalom vizsgákkal már meg is kezdődnek az írásbeli érettségik, amelyek hétfőn a magyar írásbelikkel folytatódnak.
Péntek kora délután zajlott a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma 2018/19-es tanév Ballagási Ünnepsége.
Péntek délután tanévzáró ünnepély zajlott az orosházi Wesley iskolában. Megnéztük őket.
Péntek délután ballagtak el a Gyulai Szakképzési Centrum Harruckern János Szakképző Iskola és Kollégium diákjai. Továbbá az ünnepség keretén belül az intézmény fennállásának 10. évfordulója alkalmából iskolazászló avató is volt.
Mintegy 20 középiskolában kérik arra a végzősök a családjaikat, ismerőseiket, hogy virág helyett jótékony célra fordítsák a nekik szánt pénzt.
A 2016-os tanév vége felé közeledve ismét elkezdődtek a ballagások, s a legöregebb BEG-es diákok talpára útilaput kötöttek tanáraik.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft