"BALTÁS GYILKOS" címkével ellátott hírek
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és kifosztás miatt húsz év fegyházbüntetésre ítélték azt a nőt csütörtökön, aki baltával agyonverte nagymamáját 2017-ben Sarkadkeresztúron.
Eddig őrnagy volt Ramil Safarov.
Az Európai Parlament emberi jogi bizottsága csütörtökön foglalkozik Ramil Safarov kiadatásának ügyével - közölte az news.am című örmény hírportállal Ulrike Lunacek, a bizottság osztrák tagja.
Két embert, egy férfit és egy nőt helyezett előzetes letartóztatásba a Pesti Központi Kerületi Bíróság vasárnap, a II. kerületben meggyilkolt 63 éves hajléktalan nő ügyében, mondta el a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője, Bényi Mónika.
A 4K! álláspontja szerint Navracsics Tibor igazságügyi miniszternek azonnal le kell mondania az azeri baltás gyilkos elengedése miatt.
Örmény civil szervezetek közleményben tiltakoztak a Magyarországon elítélt és büntetését töltő azeri baltás gyilkosként elhíresült Ramil Safarov esetleges kiadatása ellen - írta szombaton a PanARMENIAN.net örmény hírportál.
Az azeri baltás gyilkos apja fia büntetésének a csökkentését reméli. Sahib Safarov magyar újságíróknak Bakuban azt mondta: jó lenne, ha életfogytiglani büntetését Magyarországon töltő fia néhány év múlva kiszabadulhatna a börtönből.
Jogerősen életfogytiglani szabadságvesztéssel sújtotta Balogh Zoltánt a Fővárosi Ítélőtábla szerdán azért, mert három éve baltával agyonvert egy 82 éves asszonyt Csepelen.
Helybenhagyta a Pécsi Ítélőtábla kedden jogerősen annak a férfinak a büntetését, akit elsőfokon életfogytig tartó fegyházbüntetéssel sújtottak, amiért baltával agyonverte nagyanyját 2009 novemberében Tolnanémediben.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft