"BANDA" címkével ellátott hírek
Az orosházi ügyészség többrendbeli kisebb értékre bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette miatt kezdeményezte egy 38 éves szentesi és egy 39 éves szarvasi férfi, valamint egy 31 éves szarvasi és egy 38 éves orosházi nő előzetes letartóztatását.
Őrizetbe vették szerdán egy szexrabszolgatartó banda 13 tagját New York és New Jersey amerikai szövetségi államokban és eljárást indítottak ellenük.
Tízmillió eurós zsákmányt vitt el bankjegyekben és aranyrudakban az a rablóbanda, amely hétfőn az egyik észak-olaszországi autópályán támadt rá egy pénzszállító járműre.
Több mint 35 évnyi turnézás után Meat Loaf utolsó koncertsorozatára készül. Az amerikai rocker - akinek 1977-es Bat Out Of Hell című lemeze az egyik legnagyobb példányszámban eladott album a világon - elmondta, hogy pénteken induló Last At Bat elnevezésű turnéja lesz az utolsó, mivel az elmúlt években sok egészségügyi problémával kellett megküzdenie.
Nemzetközi autótolvaj bűnszervezetet lepleztek le Nyíregyházán - jelentették be a felderítésben közreműködő magyar és osztrák rendőrségi vezetők Nyírbátorban szerdán.
Dokumentumfilm készül a Backstreet Boys nevű amerikai fiúbandáról, amely idén ünnepli megalakulásának huszadik évfordulóját.
Hatalmas visszhangot keltett és szerteágazó vitához vezetett a japán sajtóban és az interneten, hogy a szigetország legnépszerűbb popcsapatának egyik tagja kopaszra borotválta fejét, vezeklésül azért, mert a banda szabályait megszegve randevúzott egy fiúval.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft