"BANKSZÁMLA" címkével ellátott hírek
Június 26-ig még pótolhatóak a hiányzó ügyféladatok a pénzintézeteknél, biztosítóknál; a mintegy kétmillió, eddig még azonosítatlan bankszámla tulajdonosának több mint két hete van erre - hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM) szombaton.
Több mint egymilliárd dollár van az ukrán állami Oscsadbankban a hivatalából eltávolított Viktor Janukovics exállamfő és volt miniszterelnöke, Mikola Azarov számláin - hozta nyilvánosságra pénteken a lb.ua hírportálnak adott interjújában a pénzintézet elnöke.
Az elmúlt fél évben összességében csökkentek a bankok lakossági számlavezetési díjai - írta a Népszabadság keddi számában a Nemzetközi Bankárképző Központ elemzése alapján.
A vállalati ügyfelek nagy része nyilatkozott december 31-ig tényleges tulajdonosáról, több ezer számlát azonban, azokét, akik nem tették meg a nyilatkozatot határidőre - a törvénynek megfelelően zárolták a bankok- derül ki az MTI megkérdezte bankok válaszaiból - olvasható a híradó.hu-n.
Interneten hirdetett műszaki cikkeket egy budapesti férfi, de a megrendelők által utalt pénzeket felélte. A Ceglédi Járási Ügyészség 105 rendbeli, üzletszerűen elkövetett csalás miatt emelt vádat ellene - közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-vel.
A bankszámlához tartozó kódot és jelszót soha senkinek ne adjunk ki – figyelmeztetett az MNB felügyeleti szóvivője.
Már igényelhető mindkét, rekordalacsony kamatozású diákhitel-konstrukció a 2014/2015-es tanévre, az igénylés a Diákhitel Direkt online felület mellett a felsőoktatási intézmények elektronikus hallgatói felületén is elindítható.
A görög adóhatóság az adóelkerülés elleni harc jegyében megkezdte minden 100 ezer euró feletti egyenleggel rendelkező bankszámla eredetének ellenőrzését, és már számos érdekességre bukkant - idézi a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) online kiadása a To Vima görög vasárnapi lapot.
2012-ben az adatot szolgáltató európai tagállamokban 16 ezer magyar állampolgárnak volt számlája. A legtöbben Németországban nyitottak számlát.
Az egyetemekre, főiskolákra bejutó diákoknak át kell gondolniuk, hogyan fogják a felmerülő költségeket fizetni. A pénzintézetek sok előnyös lehetőséget kínálnak - olvasható a híradó.hu-n.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft