"BARANYA" címkével ellátott hírek
A gyanú szerint csaknem egymilliárd forinttal károsította meg egy cégláncolat a költségvetést, az elkövetők külföldről beszerzett szója áfájával "ügyeskedtek" - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-dunántúli bűnügyi igazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-t.
Az ónos eső miatt Baranya, Somogy és Zala megye több járására már a másodfokú riasztást is kiadta a meteorológiai szolgálat kedden délután. Az érintett területeken a következő órákban tartós ónos esőre kell készülni.
Átadták a Vályogvető közfoglalkoztatási mintaprogram keretében épített tíz szociális bérházat a baranyai Gilvánfán és Kisszentmártonban szerdán.
Időről időre megjelennek arról hírek, hogy norvégok, írek házakat vásárolnak Magyarországon, és ide is költöznek. A legfrissebb, hogy egyre több finn család vásárol magának házat a Dél-Dunántúlon. Az északról érkező betelepülők főként Baranyát és Tolnát kedvelik, akad, aki gazdálkodik, illetve szőlészettel is foglalkoznak.
Két rendőr meghalt, négy megsebesült péntekre virradó éjszaka Odessza megyében egy tűzpárbajban, amelyet a kommandósok körözött bérgyilkosokkal vívtak – adta hírül az Unian hírügynökség.
Negyven esethez riasztották a tűzoltókat Baranyában a csütörtök délutáni felhőszakadás miatt; az egyik településen homokzsákokkal kellett védekezni.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft