"BARÁT" címkével ellátott hírek
Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki megütötte barátját egy okányi söröző előtt. A férfi elesett és súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.
A rokoni kapcsolatban nem álló barátok között is kimutatható bizonyos genetikai hasonlóság - állapította meg egy amerikai tanulmány.
A család és a barátok támogatásának a hiánya a legnagyobb probléma, amellyel egy meleg vagy transzszexuális személynek nap mint nap szembe kell néznie - ismertette egy felmérés alapján csütörtökön a boszniai leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LMBT) közösség 70 százalékának álláspontját az e közösség emberi jogainak érvényesítésével foglalkozó szarajevói központ.
Justin Bieber drága ékszereiből egynéhánynak lába kélt. Barátait vádolja a lopással - írja a hirado.hu.
Az énekesnő úgy bánik barátjával, mintha legalábbis a fia lenne - írja a hirado.hu.
Annyira erős érzelmeket táplált párja iránt egy nő, hogy eldöntötte, a szeretett férfi arcát tetováltatja saját arcára, közvetlenül a füle alá.
A Kardashian-West pár ravasz tervvel csalta lépre megbízhatatlan barátait. Hogy egész pontosan melyiküknek jutott eszébe a fondorlatos terv, nem tudni, mindenesetre a Kardashian-West pár megbízhatósági teszt alá vetette legközelebbi barátait.
Megtámadtatta magát egy barátjával az Egyesült Államokban egy 26 éves férfi, hogy legyűrve a támadót, hősnek tűnhessen barátnője szemében. A furfang a visszájára fordult: a nő többé szóba sem áll vele.
A tömegből egyszer csak kinyúlt egy kéz, amely a herceg fület vette célba. Az a bizonyos valaki miért is huzigálta a hercegi fület nyilvánosan? Merthogy a minap ez történt.
Mégsem hajtott végre "szuperhőstettet" az a brit férfi, aki Batmannek öltözve "leadott" a rendőrségen egy bűnözőt a múlt héten. Kiderült, hogy régi barátja a körözött férfi, ráadásul az önmagát feladó bűnöző maga kérte meg "Batmant", hogy kísérje el a rendőrségre, így nem kellett bajlódnia sem elfogással, sem őrzéssel a szuperhősnek.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft