"BARÁTNŐ" címkével ellátott hírek
Nem jogerősen tíz év börtönbüntetéssel sújtotta a Szegedi Törvényszék szerdán azt a szerb-magyar kettős állampolgárságú férfit, aki újév napján megölte szintén vajdasági barátnőjét a csongrádi megyeszékhelyen.
Békéscsabán, az egyik söröző előtt egy férfi bántalmazta a taxiban ülő barátnőjét, majd a sofőrre támadt és a taxit is megrongálta. A rendőrség garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítja a férfit.
A 22 éves egyetemi hallgató lány igyekezett elmenekülni öt évvel idősebb, biztonsági őrként dolgozó barátja elől. De a férfi utolérte, és lángra lobbantotta a nő autóját egy római utcán. Hiába kiáltozott segítségért a lángokban álló autóból, többen is elhajtottak mellette.
A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a törökszentmiklósi fiút, aki 13 éves barátnőjét rabolta ki.
Továbbra is nagy erőkkel kereste szombaton a francia rendőrség a 26 éves Hayat Boumeddiene-t, a párizsi kóser boltban túszokat ejtő iszlamista barátnőjét, akit azzal gyanúsítanak, hogy részt vett a montrouge-i lövöldözésben, amelyben egy rendőrnő életét vesztette. A nő tavaly több mint ötszáz alkalommal beszélt telefonon a Charlie Hebdo című szatirikus lap elleni 12 áldozatot követelő merényletet elkövető testvérpár egyik tagjának feleségével.
Jogi csatározásba torkollt a Rolling Stones vitája a biztosítókkal arról, hogy milyen körülmények között hunyt el tavasszal L'Wren Scott, a rockbanda frontemberének, Sir Mick Jaggernek a barátnője.
George Clooney, Hollywood egyik vezető színésze és rendezője, aki korábban leszögezte, hogy nem való neki a házasság, sajtóhírek szerint eljegyezte brit ügyvéd barátnőjét, Amal Alamuddint.
Bár a barátnő már elvált, a színész mégis joggal aggódik biztonságuk miatt...
Saját barátnőjét hirdette meg viccből az eBay aukciós portálon egy angol férfi - és legnagyobb megdöbbenésére azonnal licitháború tört ki többtucatnyi pályázó részvételével.
Steve Jobs exbarátnője, lányának édesanyja tulajdonképpen mindent leírt Jobsról. Még szexuális szokásait is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft