"BARLANGI MENTŐAKCIÓ" címkével ellátott hírek
Múzeummá változtatják azt a thaiföldi barlangot, amelyben több mint két hétre bennrekedt 12 gyerek és az edzőjük - közölte szerdán a mentőakció vezetője.
A thai kormányzat nyilvánosságra hozott néhány fotót, később pedig egy videót a thaiföldi Tham Luang barlangrendszerből több mint két hét után kihozott ifjúsági focicsapat tagjairól.
A Pure Flix Entertainment produkciós cég filmet tervez a thaiföldi barlangban rekedt, majd onnan kimentett gyerek focicsapat történetéből - írta a The Hollywood Reporter.
A thai haditengerészet mentésben részt vevő különleges egysége megerősítette: a 12 fős focicsapat és az edzőjük is biztonságban kijutott a barlangból.
De a szüleikkel még mindig nem találkozhatnak. Közben megkezdődött az újabb, harmadik mentési művelet kedden a thaiföldi Tham Luang barlangrendszernél, hogy kihozzák a még bennlévő négy gyereket és edzőjüket.
Megkezdődött az újabb, harmadik mentési művelet kedden a thaiföldi Tham Luang barlangrendszernél, hogy kihozzák a még bennlévő négy gyereket és edzőjüket – közölte kedden a műveletet irányító tartományi kormányzó.
Véget ért a mentőakció hétfőre tervezett része a thai Tham Luang barlangnál: a búvárok újabb négy gyereket szabadítottak ki.
Megkezdődött Thaiföldön a barlangban rekedt diákok és tanárjuk kimentését célzó mentőakció második szakasza. A vasárnap kimentett négy gyerek jól érzi magát. Elon Musk tengeralattjárót küldött a helyszínre.
Persze, ha addig sikerül őket kimenteni.
Nekimentek a Twitteren, hogy ha már ennyi fejlett eszköze van, miért nem segít. Nem teketóriázott, válaszolt: küldi a mérnököket.