"BATTONYA" címkével ellátott hírek
A külföldieket, akik nem tudták hitelt érdemlően igazolni személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, előállítják.
Battonyai gázolajlopásról és békéscsabai balesetekről adott hírt a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Visszakerült Romániába az a 22 külföldi, akiket Battonyánál fogtak el a rendőrök.
Romániából a zöldhatáron át érkezett külföldieket fogtak el és állítottak elő a rendőrök Békés megyében.
A magyar rendőrök átadtak a román hatóság képviselőinek tizenegy külföldit, akik Battonyánál illegálisan lépték át a magyar–román államhatárt.
Közokirat-hamisítással gyanúsítható izraeli állampolgárt fogtak el a rendőrök tegnap 20 óra körül a battonyai közúti határátkelőhelyen.
Tíz illegális migránst vitt az autójában egy bolgár férfi, akit Békés megyében őrizetbe vett a rendőrség.
Ellopta az egyik óvónő pénztárcáját egy férfi tegnap 9 óra körül egy battonyai óvodából. A tárcát a dolgozók öltözőszekrényéből vette ki.
Battonyán évekig rendezett a helyi ITF Taekwon-do klub, a Barátság SE olyan nyílt ITF taekwon-do versenyt, amelyen nem csak a Békés megyei, különböző irányzatú harcművész sportolók indultak, hanem az ország más részeiről is érkeztek versenyzők. A Barátság Kupák nem csak a versenylehetőséget bővítették, hanem erősítették a versenyzők, klubok, irányzatok közötti barátságot is. Aztán több évi szünet következett, majd idén ismét megrendezésre került a Barátság Kupa Nyílt ITF Taekwon-do országos verseny.