"BEATLES" címkével ellátott hírek
Visszavonták az árverésről a Beatles együttes Eleanor Rigby című számának "lopott" kéziratát - számolt be róla kedden a BBC News.
Negyvenhét évvel ezelőtt, 1969. szeptember 26-án került a boltokba a Beatles utolsó közös munkájának eredménye, az Abbey Road című nagylemez. Bár nem mondták ki, de mind a négyen érezték, hogy ez lesz az utolsó közös lemezük - írja a hvg.hu.
Több mint ötvenéves, eddig fiókban lapuló Beatles-felvételt árvereznek el, a szalagra a liverpooli Cavern Clubban vették fel a Some Other Guy című számot 1962 szeptemberében - tudósított a BBC News.
Hazánk legnépszerűbb Beatles tribute zenekara a The Bits képviseli 2015-ben Magyarországot és a magyar Beatles közösséget a világ legjelentősebb Beatles fesztiválján, a liverpooli Beatle Week-en.
Családbarát Beatles-fesztivál lesz vasárnap a Városligeti Sörsátorban. Az autentikus felállásban játszó The Bits Beatles Emlékzenekar a legendás liverpooli négyes teljes életművéből válogat és száz dalt mutat be az ingyenes rendezvényen.
Bródy János énekes, zeneszerző nyitotta meg pénteken Egerben Magyarország első Beatles-tárlatát a Hotel Koronában.
Elhunyt Ray McFall, a legendás liverpooli Cavern Club tulajdonosa 88 éves korában. A szórakozóhely kulcsszerepet játszott a Beatles híressé válásában.
Kérgen élősködő bogarak - bark beetles - végeztek az egykori Beatles-sztár, George Harrison Los Angeles-i emlékfájával - írta a híradó.hu.
Nemcsak a divatot, hanem a hatvanas évek társadalmát is fejre állította, és úgy vélik, manapság már nem születhet olyan áttörés az öltözködésben, amelyet a miniszoknya kedden 80 éves megalkotója, Mary Quant hajtott végre.
A Nirvana és a Kiss is bekerül a Rock and Roll Hírességek Csarnokába, életműdíjat kap a Beatles és a Rolling Stones menedzsere - közölte az intézmény kedden.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft