"BEISKOLÁZÁS" címkével ellátott hírek
Ez most egy teljesen új dolog nálunk, mondta Dr. Malatyinszki Szilárd, a Kodolányi János Főiskola orosházi intézmény székhelyi központi igazgatója, hogy a Békés megyeiek számára ingyenes az alapképzés. Bővebben a cikkben; személyesen pedig még többet megtudhatsz a január 27-ei nyílt napon!
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást, amellyel jelentősen csökkenhetnek a családok iskolaszerekkel kapcsolatos költségei. Az alkalmazottak a több mint 30 ezer forintos, közoktatásban tanuló gyermekek után járó támogatást utalvány formájában kaphatják.
Gyorsan hozzátesszük, mielőtt az a vád ér bennünket, hogy becsapjuk az olvasókat: valóban jár plusz pénz augusztusban, de nem mindenkinek és nem automatikusan. Aki időben lépett, beadta igényét és az kedvező elbírálásban részesült, kaphat némi bónuszt az iskolakezdés előtt.
A gyermekes családok számára nem könnyű időszak a szeptember. Legyen az kisiskolás, közép vagy főiskolás, a tanszerek, szükséges eszközök beszerzése nagy terhet ró a legtöbb háztartásra. A hátrányos helyzetben lévők különböző támogatást vehetnek igénybe, ezek többségét az önkormányzatnál lehet igényelni.
A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ vezetője szerint a Klik valamennyi tanköteles tanuló körzeten belüli elhelyezéséről gondoskodik.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft