"BÉKÉS" címkével ellátott hírek
Két személygépkocsi ütközött össze Békés és Tarhos között. Az egyik autó vezetője a helyszínen életét vesztette.
Békés és Tarhos között összeütközött két személygépkocsi. A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a forgalmat Doboz és Bélmegyer felé terelik.
A hétvégén gurult le a gyulai és a köröstarcsai kikötő közti szakaszon az Egy hajóban evezünk néven anyakönyvezett vízitúra. A közel kétszázas létszámú kenus (1-2-2-4-5… kis -és nagysárkány) közt pihegett egy potyautas is.
Saját erőből évente 1200 sportszervezeti keretek között sportoló fiatalt és felnőttet támogat évről évre a békési önkormányzat.
Több mint egymilliárd forint fejlesztési forrást nyert el részben uniós, részben hazai pályázaton Békés városa - jelentette be Izsó Gábor (független) polgármester csütörtökön a helyi városházán tartott sajtótájékoztatón.
Mahovicsné Ladányi Anita és Mahovics Tamás néptáncpedagógusok, 2017. április 23-29. között egyhetes néptánc kurzust vezetnek Genfben, a Rudolf Steiner Általános Iskolában.
Határon átnyúló útfejlesztési beruházás tervezési munkálatainak megvalósítására benyújtandó pályázathoz csatlakozik a békési önkormányzat.
Békésen április 13-án, ünnepi testületi ülés keretében kitüntetéseket adtak át.
A Békési Rendőrkapitányság tegnap lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy békési férfit.