"BÉKÉS" címkével ellátott hírek
Bábelőadás, táncház és néptánc-előadás is várja az érdeklődőket a XIII. Nefelejcs Vigalomban ma a Békési Tájházban.
Azonfelül a Békés Városi Ifjúsági Fúvószenekar és a Békésszentandrási Hunyadi Mátyás Kajak-Kenu és Szabadidő Sport Club. Péntek. 13. Békés Megyei Príma-díjátadó Gála. Békés; Kecskeméti Gábor Kulturális Központ.
Idén a Mariann Balettiskola, a Békés Városi Ifjúsági Fúvószenekar és a Békésszentandrási Hunyadi Mátyás Kajak-Kenu és Szabadidő Sport Club kapta megyei Prímát. Péntek. 13. Békés Megyei Príma-díjátadó Gála. Békés; Kecskeméti Gábor Kulturális Központ.
Két kerékpáros ütközött össze Békésen. Egyikük megsérült, a másik kerékpáros nem hívott mentőt hozzá, hanem elment a helyszínről. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.
Halálra gázolt egy kerékpárost egy személygépkocsi vasárnap reggel a 470-es főúton Békés és Békéscsaba között - olvasható a rendőrség honlapján.
Két személygépkocsi ütközött össze Békés és Tarhos között. Az egyik autó vezetője a helyszínen életét vesztette.
Békés és Tarhos között összeütközött két személygépkocsi. A rendőrség az utat teljes szélességében lezárta, a forgalmat Doboz és Bélmegyer felé terelik.
A hétvégén gurult le a gyulai és a köröstarcsai kikötő közti szakaszon az Egy hajóban evezünk néven anyakönyvezett vízitúra. A közel kétszázas létszámú kenus (1-2-2-4-5… kis -és nagysárkány) közt pihegett egy potyautas is.
Saját erőből évente 1200 sportszervezeti keretek között sportoló fiatalt és felnőttet támogat évről évre a békési önkormányzat.
Több mint egymilliárd forint fejlesztési forrást nyert el részben uniós, részben hazai pályázaton Békés városa - jelentette be Izsó Gábor (független) polgármester csütörtökön a helyi városházán tartott sajtótájékoztatón.
Hírek