"BÉKÉSCSABAI ELŐRE NKSE" címkével ellátott hírek
A Békéscsabai Előre NKSE és a Glass Kft. BMW Márkakereskedés között létrejött megállapodás értelmében, a kézis lányok új négykerekűvel gazdagodtak amit a 2016 - 2017-es szezonban használhatnak. Lesse meg, hogy történt mindez!
Az Érd hazai környezetben rendkívül könnyedén, 32-15-re nyert a Békéscsaba ellen a női kézilabda NB I csütörtöki összecsapásán.
Majdnem borult az MTV műsora, a sportszerkesztőségben már előkeresték azt az archív anyagot, melyet majd bejátszanak a Békéscsaba – Székesfehérvár női, bajnoki kézilabda mérkőzés helyett. Mert szerda (szeptember 10.) este hét órától program szerint élő közvetítés lett volna Békéscsabáról, a mérkőzésről. Hét óra előtt tíz perccel azonban még legalább tízen azon dolgoztak a sportcsarnok parkettáján, hogy felitassák azt a víztócsát, amelyik a hirtelen lezúdult eső következtében összegyűlt a felezővonalnál, pontosan a zsűri asztala előtt. Beázott a felújítás alatt lévő csarnok! De mégsem borult a program, mert a takarítók jó munkát végeztek, az eső pedig elállt. Hét órakor, mintha mi sem történt volna, megkezdődött a mérkőzés.
Legutoljára pénteken, április 11-én kora este, szokás szerint elsőnek szállt ki a csapatszállító kisbuszból, aranyéremmel a nyakában. Követték őt a győztes sereg tagjai, 16 csinos, cserfes, vidám lány, az ő mellkasukat is aranyérem díszítette. Meg a gyúróét is. A Békéscsabai Előre Női Kézilabda Club junior csapata NBI-es magyar bajnokként tért haza a Gödöllői négyes döntőről. A helyszínen a Ferencváros, a Győr és a Siófok csapatainak játékosai gratuláltak a legjobbaknak.
Az Előre évszázad kézilabdázójának megválasztott Csulikné Bozó Éva utódainak minden hazai mérkőzésén ott van a csarnok B oldali lelátóján, mert a kézilabdás vér sem válik vízzé. Mindig ugyanazokkal nézi végig a mérkőzéseket, férjével és ikertestvérével. Most sem volt ez másképpen. Aztán másképpen lett.
Szemernyi kétség sem merült fel azzal kapcsolatban, hogy az EUbility Békéscsabai Előre NKSE meg fogja nyerni az MTK-Budapest elleni kézilabda bajnoki-mérkőzését vasárnap (január 26.) este a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban. A várakozás tökéletesen beigazolódott, a hazai csapat megerőltetés nélkül hozta a kötelezőt, magabiztosan gyűjtötte be a két bajnoki pontot.
Bakó Botond a mérkőzés előtt úgy nyilatkozott, hogy a Ferencváros a nyári átigazolásokat is figyelembe véve Európa három legjobb csapata közé tartozik. Természetesen már ismert volt, hogy a bajnokság nyitó fordulójában a Fradi legyőzte a magyar pályán négy esztendeje veretlen Győr együttesét. Az is a mérkőzés előzményeihez tartozik, hogy a csabaiak a nyitó fordulóban vereséget szenvedtek Debrecenben.
Hol van Barna, a kétfarkú oroszlán? – kérdezte egy mosolygós hölgy vasárnap este a csabai Colosseumban. Szerencsére befutott a lila-fehér kabalababa, sőt magára vállalta a törlés feladatát is.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft