"BÉKÉSCSABAI ELŐRE NKSE" címkével ellátott hírek
A Békéscsabai Előre NKSE az utóbbi időben elég gyengén szerepel, a mélyrepülés azonban remélhetőleg csak átmeneti, az új edző is azon dolgozik, hogy kilódítsa a csapatot a holtpontról. Az igyekezet nem hiábavaló, látszik a közös munka eredménye, jelenleg a kilencedik helyért küzdenek a lányok.
Eddig is voltak sorsdöntőnek tűnő bajnoki mérkőzései a békéscsabai női kézis lányoknak, a szombat esti találkozó csak betetőzte az amúgy is rendszeresen forró hangulatot a Gyulai úti „Colosseumban”.
Szombaton Érden lépett pályára a viharsarki lánycsapat. Az este hat órakor kezdődött kézilabda mérkőzés állásáról tájékoztattuk olvasóinkat, a végeredmény ÉTV-Érdi VSE - Békéscsabai Előre NKSE: 30 - 17.
A Magyar Kupa női bajnoki kézilabda mérkőzés negyeddöntőjében a Veszprém Barabás Duna Takarék KC és a Békéscsabai Előre NKSE csapott össze szerdán 18 óra 30 perctől.
A szünetben még háromgólos hátrányban volt, de végül 28-25-re győzött Békéscsabán a tavaly KEK-győztes Ferencváros a női kézilabda NB I első szombati mérkőzésén.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft