"BÉKÉSCSABAI ELŐRE NKSE" címkével ellátott hírek
Fülöp Csaba a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE gazdasági vezetője arról tájékoztatta a hír6.hu-t, hogy a 2012/2013-as bajnoki idény szezonbérleteire a klubvezetés 2011. július 31-én kedden, a fél hatkor megrendezendő Debrecen elleni edzőmérkőzésen kezdi meg az előjegyzések felvételét.
A Budapest-Bank Békéscsabai Előre NKSE a Stabaekkel találkozik a női kézilabda Kupagyőztesek Európa Kupájának (KEK) harmadik fordulójában. Ökrös Csaba, a viharsarki csapat vezetőedzője az interneten már utána is nézett a norvég csapatnak.
A Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE csapata mindenben megegyezett korábbi játékosával, így Olha Nikolayenko egy év franciaországi kitérő után 2012. július 01-től ismét a lila-fehéreket erősíti. A francia CJF Fleury Loiret HB együttesétől visszatérő ukrán válogatott jobbátlövő kétéves szerződést köt a csabaiakkal.
A következő szezonban a középmezőnybe várja a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE csapatát a klub gazdasági vezetője. Fülöp Csaba a Közéleti sarok vendégeként azt is elmondta, hogy várhatóan 90-100 millió forintból tudnak majd gazdálkodni.
Ezen a héten Fülöp Csaba, az NB I-ben szereplő Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE gazdasági vezetője lesz a Közéleti sarok vendége.
A Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE csapata szombaton 2013. június 30-ig szóló szerződést kötött Csáki Viktóriával - értesült a hír6.hu.
A Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE és Kovács Péter vezetőedző nem hosszabbítja meg a 2012. június 30-án lejáró szerződését.
A Békéscsaba hazai pályán öt góllal verte a Dunaújvárost a női kézilabda NB I alsóházi rájátszásának pénteki játéknapján.
NB I-es női bajnoki rájátszás kézilabda mérkőzés II. forduló Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE - Kiskunhalas NKSE 35-25 (15-12)
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft