"BÉKÉSCSABAI ELŐRE NKSE" címkével ellátott hírek
A Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE együttese megegyezett macedón ellenfelével, így a WHC Vardar Skopje elleni EHF Kupa párharc mindkét mérkőzése Békéscsabán kerül megrendezésre - értesült a hír6.hu.
Az NB I-es női kézilabda-bajnokság 9. fordulójából előrehozott mérkőzésén a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE együttese hazai pályán a Vácot fogadta és 28 – 27 arányban alulmaradt a vendégekkel szemben.
Az NB I-es női kézilabda-bajnokság 9. fordulójából előrehozott mérkőzésén a Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE együttese hazai pályán a Vác együttesét fogadta és 28 – 27 arányban alulmaradt a vendégekkel szemben.
Az NB I-es női kézilabda-bajnokság negyedik fordulójában a Budapest Bank-Békéscsaba ENKSE csapata a Dunaújvárost fogadta és nagy meglepetésre a vendégek 33-22 arányban győztek.
Az NB I-es női kézilabda-bajnokság negyedik fordulójában a Budapest Bank-Békéscsaba ENKSE csapata a Dunaújvárost fogadta és nagy meglepetésre a vendégek 33 – 22 arányban győztek.
Az NB I-es női kézilabda bajnokság első fordulójában a Békéscsabai Előre NKSE együttese a Ferencvárosi TC-Rail Cargo Hungária csapatával játszott és idegenben 38 – 26 arányú vereséget szenvedett.
A szeptember másodikán rajtoló NB I-es női kézilabda bajnokság mintegy felvezetéseként a békéscsabai női kézilabdázók vezetői sajtótájékoztató keretében mutatták be régi-új névadó szponzorukat.
A Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE a döntőben kikapott a kolozsvári csapattól, így a második helyen végzett a klub által rendezett nemzetközi tornán.
A Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE csapata 2011. augusztus 12-én és 13-án nemzetközi felkészülési tornát rendez a Városi Sportcsarnokban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft