"BÉKÉSCSABAI JÓKAI SZÍNHÁZ" címkével ellátott hírek
Csütörtökön este ismét TeÁtrium várta a kultúrakedvelőket a Békéscsabai Jókai Színház udvarában. Ezúttal Reiber Gabriella: Doktor úr, kérem című darabját adták elő a helyi teátrum színészei. A vendégeket dr. Ignácz Mihály, a hír6.hu internetes hírportál tulajdonosa és párja várta.
Lear király, Hyppolit, a kőszívű ember és a kolozsvári bíró is színre lép a békéscsabai Jókai Színház 5. évadjában. Minderről azon az nyitógálán esett szó, amit hétfő délután tartottak a színház Vigadó termében.
Egész nyáron ingyenes kulturális programokkal várja a kikapcsolódni vágyókat a békéscsabai Jókai Színház udvara, a TeÁtrium. Zene, vers, színház- a kínálat sokrétű. Szerdán este kalandozásra hívták a zenerajongókat, méghozzá az alternatív rock világába. A házigazda ezúttal Erdős Norbert kormánymegbízott volt.
A békéscsabai Jókai Színház társulatának előadását szombaton láthatja a közönség a televízióban. A Stuart Máriát Szalma Dorotty állította színpadra.
Csongrádon járt a napokban Kovács Lajos, Gyulán élő színművész, aminek egyetlen oka volt: Balogh György filmrendező szülővárosában tartották meg a Tüskevár című film ősbemutatóját. Elmondása szerint kicsit westernszerű, magányos lényt játszott el a nem köntörfalazó, ugyanakkor humorral rendelkező Matula bácsi alakjának megformálásakor.
Színházi előadással nyit a Sziget nulladik napja; a Békéscsabai Jókai Színház La Mancha lovagja című előadását láthatják a fesztiválozók, méghozzá a teátrum Porondszínházában.
Az eddigi vezetők irányíthatják a békéscsabai színházakat: Fekete Pétert a Jókai Színház, Lenkefi Zoltánt pedig a Napsugár Bábszínház élére nevezte ki a városi közgyűlés pénteken.
Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója volt a hír6.hu által útjára indított Közéleti sarok vendége a héten.
Ezen a héten Fekete Péter, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója lesz a Közéleti sarok vendége. Kérdezzen Ön is a kozeletisarok@hir6.hu e-mail címen! Kérjük, hogy a tárgy rovatban tüntesse fel: "kérdés Fekete Péterhez", illetve leveléhez mellékeljen egy azonosítót vagy nickname-et, köszönjük!