"BELFÖLD" címkével ellátott hírek
A magyarok túlnyomó része, 97 százaléka belföldi nyaralást tervez idén, amire családonként átlagosan 192 ezer forintot szánnak a Danubius Hotels reprezentatív felmérés szerint.
Rekordközeli forgalmat értek el a magyarországi szállodák a tavalyi év első háromnegyed évében, jelentősen nőtt a vendégek és a vendégéjszakák száma, és a belföldi forgalom is élénkült.
Egy internetes felmérés szerint a magyar gyermekes családok többsége belföldön tervezi a nyaralását, s leginkább a gyermekbarát hotelek szolgáltatásait vennék igénybe - derül ki a csaladiudules.hu portálnak az MTI-hez eljuttatott összesítéséből.
Előzetes letartóztatásba helyezte a Debreceni Járásbíróság azt a debreceni férfit és hajdúsámsoni nőt, akit kedden fogtak el a rendőrök, és azzal gyanúsítják őket, hogy agyonvertek egy idős férfit sámsonkerti házának udvarán - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának vezetője pénteken sajtótájékoztatón.
Egy másfél méteres királypitont találtak a hétvégén a Komárom-Esztergom megyei Neszmély egyik családi házának kertjében - mondta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense hétfőn.
Hamis tízezer forintossal akartak fagylaltot venni a fiatalok vasárnap, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírmadán - közölte a megyei főkapitányság szóvivője.
A pénznyerő játékautomaták működtetésének teljes megszüntetését javasolja a kormány - jelentette be a Miniszterelnökséget vezető államtitkár hétfői budapesti sajtótájékoztatóján, a kabinet rendkívüli ülése után.
A Magyar Telekom jövőre 500 munkavállaló elbocsátását tervezi. Az anyavállalatot érintő létszámleépítésről és egyéb költséghatékonysági intézkedésekről a cég már megállapodott a társaságnál működő érdekképviseletekkel - tette közzé a távközlési társaság a BÉT honlapján hétfőn.
Az olaj-, fa-, illetve széntüzelésű fűtési eszközök kéményeit évente kétszer, a gáztüzelésűekét évente egyszer kell ellenőriznie, tisztítania a kéményseprőnek - egyebek mellett ezt tartalmazza az a belügyminiszteri rendelettervezet, amely a kormány honlapján jelent meg.
Csökkenti bruttó 10 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó