"BELVÍZRENDEZÉS" címkével ellátott hírek
Megkezdődött a belvíz- és csapadékvíz-elvezető hálózat fejlesztése Békéscsabán, e célra a város uniós forrásból 350 millió forintot nyert el - tájékoztatta a projektmenedzsment az MTI-t.
Végéhez közeledik a 16 települést érintő, csapadék- és belvíz elvezető rendszerek felújítását célzó pályázat megvalósítása Sarkadon, számolt be arról sajtótájékoztató keretében dr. Mokán István polgármester és Kővári Arnold műszaki- és beruházási osztályvezető.
Geotermikus energia hasznosítás, belvízprogram, óvoda és szociális otthon fejlesztés, térfigyelő kamerák, tudományos labor - számtalan megvalósítás alatt álló, illetve tervezett projekt segíti és fogja segíteni a mezőberényiek életét. Egyetlen komoly gond van a városban: a magas munkanélküliszám, amivel pillanatnyilag nem tudnak mit kezdeni.
Doboz település életében fontos szerepet töltenek be a különböző projektek, amelyek előfinanszírozása azonban egyre nehezebb. Ennek ellenére két nagy volumenű beruházás kerülhet tető alá a jövőben. Az egyik a Dobozt és Békéscsabát összekötő kerékpárút fejlesztése, a másik pedig a belvízrendezést érintő több mint 60 millió forintos program.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó