"BEN AFFLECK" címkével ellátott hírek
Meghalt Tony Mendez egykori CIA-ügynök, akinek legendás iráni túszszabadító akciója alapján készült Az Argo-akció című Oscar-díjas amerikai film - írta a The New York Times online kiadása.
Ben Afflecket és Julia Robertset is jelölték az év legrosszabb színésze, illetve színésznője kategóriában az idei Arany Málna-díjra - jelentették be hétfőn Los Angelesben.
A Holtodiglan című mozit jutalmazták a legjobb alkotásnak járó díjjal a Hollywoodi Filmdíjak kiosztóján.
A Hard Rock Casino szerint a színész túl jó játékos.
Nem kívánják Batman szerepében látni Ben Afflecket a képregények és mozifilmek szuperhőseinek rajongói: az interneten már 53 ezren írták alá azt a felhívást, amelyet a Warner Bros Pictures filmstúdióhoz intéztek azért, hogy álljon el attól a tervétől, hogy Az acélember című film folytatásában az Oscar-díjas színész alakítsa a szuperhőst.
Ben Affleck imádja gyerekeit, de három éppen elég neki belőlük. Az Oscar-díjas színész-rendezőnek és feleségének, Jennifer Garnernek három gyermekük van: a hétéves Violet, a négy esztendős Seraphina és a 15 hónapos Samuel, és Affleck azt mondja, a családjuk így kerek, nem terveznek újabb gyermekáldást.
George Clooney Oscar-partiján a színész egyszerűen besétált a mosdóba és megborotválkozott.
Az Argo-akció című túszmentő drámát választották az év legjobb filmalkotásának az észak-amerikai filmkritikusok, akik a filmet jegyző Ben Afflecket rendezői díjukkal is kitüntették csütörtökön, pár órával az után, hogy kiderült: az Amerikai Filmakadémia tagjai nem jelölték Afflecket a rendezői Oscarra.
Egy alkoholtilalom idején játszódó gengszterdráma megírása, megrendezése és sztárszerepének eljátszása foglalkoztatja Ben Afflecket, akinek Az Argo-akció című filmje hamarosan a magyar mozikban is látható.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft