"BENZIN" címkével ellátott hírek
A Mol bruttó 2 forinttal emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát, a gázolajét ugyanakkor 3 forinttal csökkentette szerdán.
A Mol bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.
A Mol bruttó 3 forinttal emeli a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát pénteken, a gázolaj ára nem változik.
A Mol bruttó 2-2 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán.
A héten már másodszor csökkent az üzemanyagok ára: a Mol pénteken bruttó 3 forinttal mérsékelte a 95-ös benzin és bruttó 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.
A Mol Nyrt. szerdán bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.
Emelte bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
Emelte bruttó hat-hat forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. pénteken.
Csökkentette bruttó 3 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.
Ön mi alapján dönti el, hogy benzines, vagy dízel autót vegyen-e? A fogyasztás számít, netán a hatótáv, esetleg Tarlós István főpolgármester nyilatkozata? A magyar autósok éppen akkor lettek dízelpártiak, amikor a legkevesebb pénzünk volt, de sokan nem gondolták végig, hogy mivel jár a dízelezés az alacsony fogyasztáson kívül.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft