"BENZIN" címkével ellátott hírek
Adómentesek lesznek a bölcsődei és óvodai díjak, csökken a baromfi, a tojás és a tej áfája is - elfogadták a jövő évi adótörvényeket.
ugyanis bruttó 2 forinttal emelte Az emeléssel a benzin átlagára 348-349 forintra nőtt, a gázolajé 340-341 forint maradt.
Emelte bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Emeli bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
Emelte bruttó 9-9 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.
Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.
Csökkentette bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Csökkenti bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.
A dohánytermékek adója 29 százalékkal emelkedik 2017 végéig, az üzemanyagban pedig kinéz egy 5-10 forintos automatikus jövedékiadó-emelés.
Az eredménytelenül végződött dohai találkozó után az olajpiac visszatért a régi kerékvágásba: a szaúdiak és az oroszok növelni fogják az eddigi termelési szintjüket - írja a Portfólió.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft